FOTBAL  »  NATIONALA  »  LIGA NAȚIUNILOR // SUEDIA - TURCIA 2-3

SUEDIA - TURCIA 2-3 // Mircea Lucescu explică secretul unei reveniri istorice: "Asta arată că echipa națională de fotbal a Turciei are un viitor strălucit"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 11 septembrie 2018 08:33

Turcia a obținut o victorie spectaculoasă în Suedia, întorcând în ultimele 40 de minute un deficit de 2 goluri, pentru a se impune în final cu 3-2. Mircea Lucescu, selecționerul reprezentativei "Semilunei", a evidențiat tinerețea lotului și puterea mentală a elevilor săi. 

"Sunt extrem de fericit după această victorie și mai ales de modul în care am obținut-o. Este o confirmare a jocului bun făcut și în fața Rusiei, chiar dacă acolo am pierdut. Am căpătat în sfârșit încrederea de care aveam nevoie.

Dacă aduni vârsta echipelor de start, suntem cu 40 de ani mai tineri decât suedezii. Asta arată că echipa națională de fotbal a Turciei are un viitor strălucit în față. Ăsta este scopul nostru principal, să le acordăm credit tinerilor", a declarat Mircea Lucescu la finalul partidei. 

25,6 ani a fost media de vârstă a jucătorilor trimiși în teren de Mircea Lucescu, în timp ce a suedezilor a fost de 28,5 ani

Turcia face parte din Grupa 2 a Ligii secunde din Liga Națiunilor, alături de Rusia și Suedia. Vezi aici situația actualizată a grupei. 

Vezi și: Mircea Lucescu obține o victorie fantastică în Suedia, după ce a fost condus cu 2-0 în minutul 49 » Toate rezultatele serii din Liga Națiunilor

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
ucluj2011
ucluj2011  •  11 Septembrie 2018, 15:49

Felicitări Dle. Mircea Lucescu. Și la mai multe rezultate notabile cu Naționala Turciei. Multă Sănătate!

xnread
xnread  •  11 Septembrie 2018, 13:43
Postat de dinamo_fan pe 11 Septembrie 2018, 12:29

felicitari Mister Lucescu ! cu rezultatul asta a dat multora peste nas.

Vă salut domnule. Rezultatul singular nu e capabil să aducă liniștea, nici " să dea peste nas " un moment de respiro da, însă continuitatea performanțelor poate face ca poziția antrenorului să nu se clatine.;):)

gazistu
gazistu  •  11 Septembrie 2018, 13:12

Ultimul termina *** Lucescu in grupa, rusii si sudezii se bat pt primul loc!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează