FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - FINLANDA 2-0

Șumudică a rămas fără permis de conducere: "Mi-a spus că nu vrea să am aceeași soartă ca Ilie Năstase. Era un băiețaș cu freza într-o parte"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 iunie 2018 10:51

Marius Șumudică e liber de contract și are tot timpul liber pentru a urmări meciurile de fotbal.

Fostul antrenor al lui Kayserispor spune că a fost prezent la meciul dintre România și Finlanda, 2-0, însă a avut mari probleme în drumul spre Ploiești.

"Am fost oprit de Poliție, mă duceam la meciul României. Chiar mi-a spus domnul polițist că nu vrea să am aceeași soartă ca a lui Năstase să fiu trântit pe jos. Nu i-am spus că sunt Șumudică, ci un cetățean de rând. Mi-a zis că nu-l interesează fotbalul.

Era un băiețaș cu freza într-o parte. L-am rugat 10 minute să-și dea ochelarii jos. Acum am dovadă de 15 zile și pot circula lejer cu mașina. Oricum voi pleca în vacanță cu soția", a declarat Șumudică la Pro X.

Ilie Năstase a fost prins la volan sub influența băuturilor alcoolice în urmă cu două săptămâni și s-a ales cu dosar penal. Toate detaliile AICI!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
ucluj2011
ucluj2011  •  06 Iunie 2018, 13:06
Postat de paiazze pe 06 Iunie 2018, 12:30

Cum, domnu' Sumudica, nu esti mai presus de lege? Zi-ne si de ce te-a oprit "baietasul cu freza intr-o parte". Poate pentru ca esti un roman verde, care crede ca pe sosea e indestructibil si infailibil si il doare in basca de alti? Eu zic ca asta o fi...

Băi trolule , nu fi pr/ost.... NU fi pr/ost băăă!!!

whiteredarad
whiteredarad  •  06 Iunie 2018, 13:02

Nimic de zis, Sumi o fi mers cu viteza, o fi trecut pe linie continua, nu ni se spune cu ce a gresit. Dar baut nu cred sa fi fost cazul, ca era dus la probe de sange si nu mai primea dovada pe 15 zile. O singura rezerva am : de ce nu le da politia amenda si celor care nu repara gropile,nu ingrijesc drumurile, care nu fac autostrazi, la termen ( si chestiile astea provoaca accidente, morti, pagube ). Apoi, de la Arad,la Deva,de exemplu, in cam 160 km,pe DN 7 nu exista nici o banda de depasire, pe nici un sens, in schimb...e linie continua ...peste 80 km. Nici chestia asta nu este normala. Vom ajunge sa reinvatam melodia, de pew vremea lui ...Ceasca : "Nu te pune , bre, cu melitia, melitia/Ca te baga , bre, la gherla, la gherla..."

polistul68
polistul68  •  06 Iunie 2018, 12:33
Postat de paiazze pe 06 Iunie 2018, 12:30

Cum, domnu' Sumudica, nu esti mai presus de lege? Zi-ne si de ce te-a oprit "baietasul cu freza intr-o parte". Poate pentru ca esti un roman verde, care crede ca pe sosea e indestructibil si infailibil si il doare in basca de alti? Eu zic ca asta o fi...

Acuma chiar a fost ok Sumi....dece te iei de el aiurea ? A povestit cu umorul caracteristic cum a ramas fara permis....P.S. vezi ca-i boala care se ia..asa ca nu rade prea tare.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează