FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Șumudică atac la Contra: "Nu e confortabil să mergi cu avionul 6-7 ore și să joci doar 20 de minute"

Articol de GSP - Publicat joi, 13 septembrie 2018 10:49

Marius Șumudică, antrenorul lui Budescu la Al Shabab, s-a arătat deranjat de faptul că elevul său n-a jucat decât 22 de minute pentru naționala României în meciul cu Muntenegru, scor 0-0, iar în partida cu Serbia, 2-2, n-a evoluat nicio secundă.

"Probabil că Budescu a fost deranajat că n-a jucat, dar n-a acuzat pe nimeni, el trece ușor peste asta. Am vorbit puțin cu el. A făcut antrenament de recuperare cu preparatorul nostru fizic. Nu e confortabil să mergi 6-7 ore cu avionul și să joci doar 20 de minute", a declarat Șumudică la TV Digi Sport.

Șumudică a vorbit și despre noua competiție în care România a jucat deja două partide: "Liga Națiunilor mi se pare o competiție amicală. Nu văd echipele focusate. Nu vreau să dau la o parte performanța pe care am realizat-o în Serbia.

Acest 2-2 e o performanță după acea înfrângere cu 5-0. În prima repriză am fost zero, dar în a doua repriză au existat unele sclipiri. E adevărat că pe faza de atac am avut unele realizări pentru că se juca foarte deschis. A fost o repriză bună".

Citește și: Mirel Rădoi ridicat în slăvi de un vechi rival: "Nu-mi e simpatic, dar are un mare atu"

SIMULARE // Liga Naţiunilor ne îndepărtează de EURO! Cum ar arăta grupa horror » Am avea nevoie de un noroc imens pentru una accesibilă

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
dumiwow
dumiwow  •  14 Septembrie 2018, 00:04

Eu ma intreb stie cineva cum este sa mergi cu avionul si sa zbori cu microbuzul ?:) Ce decraratii criminale baga Sumi. :)

771545396317549
Eugen Iustin  •  13 Septembrie 2018, 17:00
Postat de adriann_ pe 13 Septembrie 2018, 14:58

De unde iesiti ma fermecatilor? :)) Ce lot a avut Sumudica la Astra? Alibec, ulterior dat afara de la fcsb? Budescu pe care tot Sumudica l-a luat de la cioban ca sa nu aiba soarta lui Alibec? (deja era schimbat la pauza etc) Ionita care acum freaca banca la aia eliminati de luxemburghezi? Teixeira care avea deja aproape 35 de ani cand a plecat Sumudica? Singurul cu performante de top in cariera era Sapunaru, dar deja avea si el o varsta. Sumudica a scos ENORM din lotul ala, numai prostii si becalistii nu pot sau nu vor sa vada asta...

eu stiu ca rapidistii, neavand performante de care sa fie mandri, se agata de jucatori trecuti pe acolo sau de antrenori aflati prin treacat prin giulesti. Sumudica a avut asa: silviu lung-portar de lot-gaman, la fel, texeira care da acum clasa la noi in campionat era mai tanar cu 3 ani, budescu, marius niculae, geraldo, morais, boubacar, boldrin...mai vrei? Pe langa asta, a avut si arbitraje de basm, cu 3 goluri anulate incorect stelei si rosu neacordat la alibec.

invinctus
invinctus  •  13 Septembrie 2018, 16:04

Budescu nu ar trebui selectat nici in primii 26 avem fotbalisti mult mai buni decat dolofleiul asta !!!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează
Close