FOTBAL  »  NATIONALA  »  UNIREA URZICENI E CAMPIOANĂ ÎNAINTEA ULTIMEI ETAPE DACĂ POLI NU PRIMEŞTE PUNCTELE DE LA TAS!

Tamaş nu va fi convocat pentru jocul cu Lituania! Răzvan Lucescu: "Îi chem pe Dănciulescu şi Niculae de la Dinamo"

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 mai 2009 00:00

Răzvan Lucescu a dezvăluit numele celor doi jucători de la Dinamo pe care îi va chema la echipa naţională pentru jocul pe care România îl va disputa 6 iunie cu Lituania în preliminariile Campionatului Mondial din 2010.

"Sînt doi atacanţi, cred că bănuieşte toată lumea despre cine e vorba. Dănciulescu şi Niculae vor fi în lot! Tamaş? Nu, el nu va fi alături de noi în Lituania", a spus Lucescu la GSP TV.

Fundaşul împrumutat de Auxerre la Dinamo este unul dintre favoriţii fostului antrenor al reprezentativei, Victor Piţurcă, fiind unul dintre titularii obişnuiţi în linia de fund atît la Euro cît şi în preliminariile actuale.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (25)
 •  01 Iunie 2009, 01:23

felicitari razvane si fc brasov!!!!nu are dinamo fata de cl ,nu au ei ce sa caute acolo.locul lor este in cluburi,la o bere

 •  01 Iunie 2009, 00:31

pentru "savibratescu" : bai baiatule tu suferi cu capul rau de tot! ce draq ai de postezi de atatea ori respectivul mesaj, in nici un caz nu obtii reactia scontata de tine, potoleste-te!

 •  01 Iunie 2009, 00:25

@savibratescu BĂ ANALFABETULE SE SCRIE "ÎN" NU "ÂN" VITĂ! DOAR IN MIJLOCUL CUVINTELOR SE SCRIE CU "Â". CA IN "ROMÂNIA" "AN MARE FORMA"????? WTF???? IA UN PAR SI DA-TI IN CAP! OLIGOFRENULE

Vezi toate comentariile (25)
Comentează