FOTBAL  »  NATIONALA  »  TURCIA

Terim şi-a anunţat demisia după ce Turcia a ratat şansa de a fi prezentă la turneul final

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 octombrie 2009 00:00

Selecţionerul echipei naţionale a Turciei, Fatih Terim, a anunţat că intenţionează să demisioneze după ce reprezentativa pregătită de el a pierdut cu 0-2 partida cu Belgia şi nu mai are şanse să evolueze la Campionatul Mondial din 2010, informează AFP.

"Meciul cu Armenia va fi cel de adio pentru mine
", a spus Terim.

Tucia va evolua miercuri, pe teren propriu, împotriva Armeniei, în ultima partidă din preliminariile CM 2010. Belgia a câştigat cu 2-0 întâlnirea cu Turcia prin golurile reuşite de Mpenza (8, 84).

Semifinalistă la EURO 2008, Turcia a înregistrat în preliminarii 3 victorii, 3 remize şi 3 înfrângeri, în timp ce Spania, liderul Grupei 5, a câştigat toate cele 9 partide, iar Bosnia va juca la baraj.

Fatih Terim, în vârstă de 56 de ani, a câştigat în 2000 Cupa UEFA alături de Galatasaray, iar în carieră a mai pregătit echipe precum Fiorentina şi AC Milan. A preluat naţionala Turciei în 2005.

NewsIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
 •  11 Octombrie 2009, 17:33

Pe cand si Lupescu, Lucescu, Dragomir si Sandu? Care din ei are onoare, sa-si dea demisia dupa meciul de aseara!

 •  11 Octombrie 2009, 17:26
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

se cunoaste ca ai un IQ indoielnic...sa inlocuiesti jucatorii in cauza cu cine!? atata timp cat ai o baza de selectie redusa, iti lipseste pepiniera proprie de jucatori tineri cu viitor, iar acesti jucatori sunt tot ce are Romania mai bun, sa faci ceea ce spui tu inseamna a renunta si la speranta. E un cliseu sa spui ca "pestele de la cap se impute" intr-o situatie de genul acesta, dar se aplica extraordinar. La revedere, Domnule Dragomir! La revedere, Domnule Sandu!

 •  11 Octombrie 2009, 15:52

sarbii au pierdut cu azerbaidzan 2-1 ..cam la fel de umilitor ca 5-0 de aseara. ca totusi..azerii nu au echipa. toti si-au dat demisia.. toti toti. nici macar jucatorii care au jucat in acel meci nu prea au mai dat pe la nationala. si..inca o kestie..de atunci sarbii la

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close