FOTBAL  »  NATIONALA  »  PRELIMINARII EURO 2020

PRELIMINARII EURO 2020 // Declarație incredibilă a lui Mircea Lucescu: "Dacă picam cu România, îmi dădeam demisia!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 decembrie 2018 14:21

România a fost extrasă în grupa F. Adversarele "tricolorilor" sunt Spania, Suedia, Norvegia, Insulele Feroe și Malta. Doar primele două locuri duc la EURO. Mircea Lucescu afirmă că o grupă în care Turcia ar fi înfruntat România însemna sfârșitul aventurii lui pe banca naționalei "Semilunei".

"Dacă picam cu România, îmi dădeam demisia. Serios! Era singurul adversar pe care voiam să îl evit. I-am spus și lui Răzvan asta. E imposibil să pregătesc un meci cu asemenea implicație emoțională. Era prea mult pentru mine!

Așa a fost și la duelul cu Rapid, când eram antrenor la Șahtior. Mi-a fost greu de tot să îl înfrunt pe Răzvan.

Eu am fost căpitan doar al României. Am refuzat banderola oriunde am mers. Nici la Dinamo sau la Hunedoara nu am vrut-o. Cred că avem șanse să ne calificăm mai departe, eu chiar văd România pe locul secund, după Spania. Sunt alături de România cu sufletul", a declarat Lucescu la Pro X.

Turcia, selecționata antrenată de Mircea Lucescu, a fost extrasă în grupa H, alături de Franța, Islanda, Albania, Moldova și Andorra.

Vezi și: 

Tragere la sorți Euro 2020 // I-au stricat planul lui Cosmin Contra: "Chiar discutasem ieri să stabilim o partidă amicală"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  02 Decembrie 2018, 22:30

tu sa taci mincinosule,imi doresc sa pierzi tot pe unde te duci,ai refuzat nationala de 3 ori,rasule

kwd2018
kwd2018  •  02 Decembrie 2018, 18:48
Postat de babahuda pe 02 Decembrie 2018, 17:50

sunt tot ei ..cum sa se palmuiasca intre ei?

De aia au cate 100 de conturi

babahuda
babahuda  •  02 Decembrie 2018, 17:50
Postat de kwd2018 pe 02 Decembrie 2018, 17:07

dragi m0d3ratori *** *** ***. Moderati in prostie, fara discernamant.... cel putin logic, dar lasati sa existe astfel de indivizi ***, care scriu strict ce li se dicteaza. S-ar putea toturi ca voi sa le dictati ce sa scrie, generand astfel diverse si destule comentarii si automat trafic pentru fituica voastra. Sunteti slabi la creier, ca si poison si clonele lui. ***, cum il blocati. dar pe astia care raspandesc tot felul de gunoaie pe siteul vostru, ii incurajati. ***

sunt tot ei ..cum sa se palmuiasca intre ei?

Vezi toate comentariile (16)
Comentează