FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - LITUANIA 1-0

Trei foști steliști care au jucat împotriva Lituaniei criticați de un dinamovist: "Au fost slabi!"

Articol de GSP - Publicat joi, 24 martie 2016 22:35

Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al lui Dinamo, l-a lăudat pe Stanciu după meciul României cu Lituania, 1-0, însă i-a criticat pe Rusescu, Sânmărtean și Keșeru.

"După meciul de aseară rămâi cu prestația bună a lui Stanciu și forma mai slabă a unor jucători. Echipa națională a rămas datoare la multe capitole. Rusescu a fost slab, dar așa putem vorbi și de Sânmărtean, și de Keșeru.

A fost un test și cu siguranță au învățat din greșelile acestui meci. Cred că în meciul cu Spania vom avea o formulă de echipă mai apropiată de cea pe care o vom folosi la EURO", a spus Dănciulescu la Digisport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
zizu
zizu  •  25 Martie 2016, 11:06
Postat de hotcocoa pe 25 Martie 2016, 09:31

Auzi mai, deontologule :), unu la mana eu comentez rar pe aici ca e un miserupism, nesimtire si prostie crasa printre comentatori. Doi la mana eu am dat un raspuns cuiva, vorbind pe limbajul lui de cotet ptr a ma intelege, sunt sigur ca ai observat...ai ales doar sa ignori si sa intri in discutie degeaba.

faptul ca tu comentezi rar sau des nu scuza in nici un fel limbajul folosit,iar doi....exista un proverb la noi,intra in cocina,ca te mananca porcii! iar tu exact asta ai facut...:)

hotcocoa
hotcocoa  •  25 Martie 2016, 09:31
Postat de zizu pe 25 Martie 2016, 07:38

intrand in suburbanul limbajului tau....acum va luati de danciu,dupa ce acum cateva zile va bateati in piept ca a jucat la voi! folositi atatea nik uri incat nici voi nu mai stiti ce si cum! am zis o mai demult: fcsb istii sunt buni doar la echipa de club! cum pleaca de sub vraja formulelor neubertiene sunt terminati! toti! de aceea nici nu performeaza pe unde ajung de la fcsb..

Auzi mai, deontologule :), unu la mana eu comentez rar pe aici ca e un miserupism, nesimtire si prostie crasa printre comentatori. Doi la mana eu am dat un raspuns cuiva, vorbind pe limbajul lui de cotet ptr a ma intelege, sunt sigur ca ai observat...ai ales doar sa ignori si sa intri in discutie degeaba.

khal_37
khal_37  •  25 Martie 2016, 08:54
Postat de Gorki Jivago pe 25 Martie 2016, 08:31

PENTRU MINE UNUL CA DANCIULESCU REPREZINTA IN ULTIMUL TIMP O MARE DEZAMAGIRE CA ...OM!!!!PACAT!!!!

De ce nu nu spune nimic de evolutiile submediocre ale indolentului torje sau au ale lui moti??? Sa nu-i mai pomenesc pe singurul jucator roman notat in toata istoria fotbalului romanesc cu nota 1, jucator ajuns in liga a 2-a din Qatar pe usa din dos pe numele lui mic dragos grigore si care este convocat meci de de ,,interesul national''si care la randul lui se face remarcat prin aceeasi freza ***????

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează