FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA B

Trei stelişti la lotul B

tatarusanu
tatarusanu

Articol de GSP - Publicat luni, 08 martie 2010 00:00

Selecţionerul Răzvan Lucescu a convocat trei jucători de la Steaua pentru meciul România U 23 - Italia U 23, programat miercuri, în Giuleşti, de la ora 14:00.

Aceştia sînt Tătăruşanu, Tudose şi B. Stancu. Din lot mai fac parte: Al. Pena (portar) - Străuţ, Homei, Dr. Grigore, Sîrghi, Patriche, Latovlevici, Sepsi - Antal, Chiacu, Olariu, Răduţ, Onicaş, Deac, Curtean, Pîrvulescu - Al. Ioniţă, Liţu, M. Alexe.

Italienii vor deplasa la Bucureşti un lot format din jucători proveniţi de la echipe din Serie C1!

Playtech: ȘOCANT! Cum s-au îmbrăcat oamenii la înmormântarea lui Petrică Cercel. E ceva unic în România


Comentarii (24)
 •  08 Martie 2010, 16:28

Bai fratilor este vorba de nationala sub 23. El avea in vedere jucatorii ce nu mai pot fi convocati la nationala mica (U21) si ii incearca pentru aia mare. Oricum e un nesimtit ca tac'su, dar documentati-va si voi. Asta e varsta cand se pierd fotbalisti de valoare. Aveti dreptate cu Ionescu, cred k si Torje era bun si se incadra profilului, dar eu as vrea sa-l mai vad pe Keseru (care s-a stins, Pit si altii) Dupa mine trebuia sa schimbe din temelii lotul A, fara sa aiba obiectiv impus.

 •  08 Martie 2010, 16:04

vrea doar sa incerce jucatori..la o prima vedere convocarea lui curtean este inexplicabila ptr ca nu prinde nici macar sa joace la timisoara..in locul lui l'as fi chemat pe mihai costea(ca sa le demonstrez la toti bisnitarii fotbalului ca nu sunt incapatanat ca piturca,dar asa pune mai multa benzina pe foc..la ce atmosfera s'a creat in jurul lui)si poate anrei ionescu care a jucat bine la iasi..probabil in locul lui antal sau olariu(ptr ca nu'l cunosc)in rest nu prea are marfa..ma dezamageste

 •  08 Martie 2010, 15:43

In sfarsit FARA UMFLATI CU POMPA!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează