FOTBAL  »  NATIONALA  »  NAŢIONALA U15

"Tricolori" la 14 ani » Răducioiu a încercat azi viitoarele staruri ale echipei naţionale

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat sambata, 23 februarie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 23 februarie 2013 18:49

Antrenor la echipa naţională sub 15 ani, Florin Răducioiu a încercat, între 20 şi 23 februarie, un lot de 23 de jucători selecţionaţi din toată ţara. E a doua astfel de acţiune la această grupă de vîrstă, copiii fiind împărţiţi în această dimineaţă în două echipe care au jucat un meci amical

Tinerii, toţi născuţi după 1 ianuarie 1998, au disputat două reprize inegale, prima de 35, a doua de 25 de minute. "Albii" au învins cu 2-1, ambele goluri fiind înscrise de Norbert Ianoş, jucător la Universitatea Cluj. Pentru "Galbeni" a înscris Valentin Costache (CSS 2).

Iată jucătorii selecţionaţi de Răducioiu:

Portari: R. Mandrea (Poli TM),  I. Poiană (Steaua)

Fundaşi: S. Coviţ (Reşiţa), R. Motreanu (Poli TM), A. Olaru (Petrolul), I. Tănase (Atletico Arad), N. Csiki (CFR Cluj), G. Runcan (Liberty Salonta), F. Harald (Poli Timişoara), D. Candea (Sportul Sebeş), I. Dinculescu (CS Mioveni)

Mijlocaşi: R. Oaidă, A. Brănişteanu, R. Iova, D. Man (Atletico Arad), E. Rudaru (Petrolul), V. Costache (CSS 2), A. Coviţ (Reşiţa), I. Dodoi (Pandurii Tg. Jiu)
Atacanţi: D. Totici (Poli TM), S. Oprescu (Chindia Tîrgovişte), M. Firan (ŞdF Gică Popescu), N. Ianoş (U Cluj)

"Sînt mulţumit de mişcare, mi-au plăcut cîţiva jucători, i-am ochit, însă îmi va lua ceva vreme pînă mă voi hotărî dacă în ei îmi voi pune baza pentru viitor. Pot spune că prima acţiune de acest gen a avut mai mult succes, însă şi azi a fost o mişcare bună"
Florin Răducioiu, antrenor România U15

Playtech: BOMBĂ! Frații Dedeman au spart banca. Au dat 58 de milioane de euro pe o nouă afacere neașteptată


Comentarii (6)
tedipneamt
tedipneamt  •  26 Februarie 2013, 19:01

Domnule Florin Raducioiu as avea o intrebare. De ce nu va uitati si catre Moldova?In Moldova sunt copii foarte buni precum(portaru Iftimie Claudiu cu niste reflexe excelente-CSMS IASI , atacantul Dragos Dimitriu cu o tehnica excelenta -CSMS IASI , Alex Tudoran cu o viteza excelenta -VASLUI ). Acestia de ce au fost chemati doar la un trial si nu la mai multe?

arhire
arhire  •  24 Februarie 2013, 13:22

Domnule Florin Raducioiu cu tot respectul pe care il am fata de dumneavoastra ca fost mare fotbalist luati si dovediti ca sunteti si un bun antrenor. Juniorii din zona Moldovei si ma refer de la CSMS Iasi (portarul Claudiu IFTIMIE si atacantul Dragos DIMITRIU) nu pot fi chemati si ei la un trial? Despre portarul Claudiu IFTIMIE toti ziaristi il vad ca pe al doilea VASILE IORDACHE. Domnul antrenor federal de pe zona Moldovei oare nu va informat despre acesti juniori care au participat la trialul din august cand lotul era coordonat de Florin CONSTANTINOVICI . Aruncati ochii si asupra zonei Moldovei!!! Va multumesc Domnule Raducioiu!!!

chisca
chisca  •  24 Februarie 2013, 12:47
Postat de chisca pe 24 Februarie 2013, 12:39

Domnilor nu este aceasta realitatea, a mai fost un trial saptamana trecuta si acolo au fost si jucatori de la Dinamo, Steaua. Sambata am vazut acesti copii si nu sunt 3 jucatori care pot sa faca fata "Academiei Hagi". Aceasta promovare excesiva a jucatorilor din Banat, Ardeal e exagerata. NU sunt jucatori exceptionali.

Sunt jucatori de la Dinamo (fundasii laterali), Steaua (ambii fundasi centrali), la Cautis (mijlocas stanga - cu o viteza de exceptie), atacant si portar de la Poli Iasi, mijlocas dreapta de la Galati, care nu sunt chemati la aceste trialuri. Nu sunt pe "lista" domnilor Mataoanu si Jurca.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează