NATIONALA  ·  ROMANIA - INSULELE FEROE 1-0

Tricolorii contrazişi de Mircea Rednic: "Nu terenul a fost problema la meciul cu Insulele Feroe"

Articol de — Marti, 31 Martie 2015, 00:00

La finalul meciului dintre România şi Insulele Feroe, 1-0, selecţionerul Anghel Iordănescu şi mai mulţi jucători s-au plîns de starea gazonului de pe stadionul "Ilie Oană".

"Am avut o evoluţie neconvingătoare, generată şi de starea terenului, care a fost foarte prost. Au fost şi momente în care jucătorii încercau execuţii care nu erau recomandate pe un astfel de teren", a declarat Anghel Iordănescu la finalul meciului.

"Am jucat pe un teren denivelat, care a creat destule probleme", a declarat şi Claudiu Keşeru.

"Meciul s-a jucat pe un teren dificil. Era foarte tare pe mijloc şi foarte moale pe margini. Nu ştiai ce tip de crampoane să îţi alegi", a declarat Paul Papp.

Mircea Rednic, antrenorul celor de la Petrolul, îi contrazice pe tricolori şi spune că terenul de la Ploieşti a fost într-o stare bună.

"S-a exagerat cînd s-a spus că terenul ar fi împiedicat o evoluţie mai bună a echipei naţionale. Nu asta a fost problema. Noi am menajat terenul, nu ne-am pregătit la Ploieşti tocmai pentru ca prima reprezentativă să aibă cele mai bune condiţii", a spus antrenorul.

Mircea Rednic va avea o discuţie decisivă la finalul lunii aprilie în ceea ce priveşte rămînerea sa pe banca ploieştenilor.

"E o situaţie delicată, această stare de insolvenţă nu promite foarte mult ca performanţă, dar o decizie vom lua la finele lunii aprilie. Sînt mulţi factori care vor conta în această hotărîre", a adăugat Rednic.“Lorena mi-a dat coronavirus și atunci am ucis-o”. Anchetatorii italieni au făcut imediat testarea. Care a fost rezultatul

Libertatea

Comentarii (7)

mama.is.here  •  01 Aprilie 2015, 08:00
Postat de ovidiu_3003 pe 31 Martie 2015, 17:07

Kascketa e depasit ...

corect, numai un fcsb-ist 100% incepea meciul cu popa,iar apoi "emblema" tanase...

valiza.epo  •  31 Martie 2015, 19:18

Nu terenul este marea problema a tricolorilor lui Ciorbanescu. MINGEA este problema!! Daca s-ar juca fara minge am fi campioni mondiali!! La batzaiala pe manele!!!

cristian24  •  31 Martie 2015, 18:59

Aceleasi scuze cu care suntem obisnuiti, terenul e intotdeauna de vina, daca nu e terenul e arbitrul, daca areau terenuri mai bune si arbitri corecti probabil ca romania era neinvinsa, campioana mondiala si europeana.

Vezi toate comentariile (7)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
16:00 Snooker, Reluare

Campionatul Britanic și Openul Scoției

Eurosport
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1