FOTBAL  »  NATIONALA  »  TURNEU DE PREGĂTIRE

Turneu de pregătire în Macedonia! Tricolorii U21 vor juca primele meciuri oficiale abia în toamnă

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 aprilie 2017 10:31

În perioada 19-23 aprilie, reprezentativa formată din juniori născuți în anul 2001 va disputa trei jocuri în cadrul Turneului de Dezvoltare UEFA de la Skopje.

Tricolorii pregătiți de Sorin Colceag vor debuta pe 19 aprilie, ora 12:00, contra Israelului, urmând ca apoi să întâlnească Macedonia, 21 aprilie, ora 15:30, respectiv Liechtenstein, 23 aprilie, ora 12:00.

În cadrul turneului, fiecare jucător din lot a trebuit să bifeze cel puțin 80 de minute (durata unui joc), dar nu mai mult de 120 de minute în decursul a 48 de ore.

Lotul selecționatei U16 pentru Turneul de Dezvoltare UEFA este următorul:

Portari: Alexandru Șerban (Academia Gheorghe Hagi), Răzvan Ducan (Tricolor11 Buzău / CS Unirea Petrolul Videle)

Fundași: Alex Georgescu (Academia Gheorghe Hagi), Marcel Chiorean (Sporting Juniorul Vaslui), Andres Dumitrescu (FC Pitești 2008), Radu Zamfir (Dinamo), Radu Drăgușin (Atletico Regal Sport), Ovidiu Costache (Petrosport Ploiești), Deniz Giafer (Dinamo)

Mijlocași: Andrei Mitran (Dinamo), Constantin Albu (Academia Gică Popescu), Aurel June (Sporting Juniorul Vaslui), Andrei Mărginean (CS Zlatna), Andrei Băltățeanu (SCM Pitești), Claudiu Stan (Dinamo), Mihai Nițescu (Petrosport Ploiești), Raul Șteau (Tricolor11 Deva / Viitorul Cluj)

Atacanți: Daniel Toma (Dunărea Călărași), Luis Nițu (CSS Slatina), Alexandru Dumitru (Atletico Madrid)

Primele meciuri oficiale vin abia în toamnă 

Reprezentativa tricoloră alcătuită din jucători născuți începând cu 1 ianuarie 2001 se pregătește pentru primele meciuri oficiale, pe care le va disputa în turul inaugural din preliminariile Campionatului European pentru juniori Under 17 – Anglia 2018.

În perioada 23-29 octombrie 2017, România va fi gazda unei grupe în care adversarele vor fi Lituania, Luxemburg și Austria.

Echipele care se vor clasa pe locurile 1 și 2 și cele mai bune patru dintre formațiile care se vor clasa pe locul 3 în cele 13 serii din prima fază se vor califica în ultima fază (turul de elită).

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează