SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Darren Cahill a făcut anunțul în urmă cu câteva minute: "Scurt mesaj pentru fanii lui Halep și mass-media din România"

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat luni, 03 septembrie 2018 18:37

Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep (1 WTA, 26 de ani), a ținut să contrazică zvonurile conform cărora parteneriatul cu jucătoarea noastră s-ar fi încheiat în secret. 

"Un scurt mesaj pentru fanii Simonei și mass-media din România. Eu și Simona nu am încheiat acordul nostru. Simona are un an senzațional și întreaga echipă e mândră de ea. Mai e mult de muncă, dar lucrăm din greu pentru a termina puternic anul", a scris Cahill pe Twitter.

Postarea lui Cahill a generat și un dialog amuzant. Un fan i-a scris antrenorului de posibilitaea ca Simona Halep să-l fi concediat, iar el să nu fi aflat de acest lucru. Australianul a răspuns amuzat: "Poate" :) 

Cahill și Halep au lucrat pentru prima oară împreună în 2015, la Indian Wells, dar australianul a devenit antrenorul full-time al Simonei începând cu 2016.

Alături de Cahill, Simona a devenit numărul 1 WTA în octombrie 2017, poziție pe care o ocupă și astăzi. Tot în timpul acestei colaborări a cucerit și primul turneu de Mare Șlem al carierei, anul acesta la Roland Garros. 

Vezi și"E lipsă de respect!" Darren Cahill a izbucnit pe twitter, după un comentariu care o implică pe Simona Halep

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
argus
argus  •  04 Septembrie 2018, 18:26

Darren Cahil ne spune ca "...Mai e mult de muncă, dar lucrăm din greu pentru a termina puternic anul..."? Mai precis, am putea spera ca: - va renunta la "tacaneala", la trimis mingea DOAR cu forta, si mai mereu, in racheta dversarei? - isi va imbunatati serviciul (evident, DOAR daca va "transpira" exersand-ul) si va invata sa serveasca, "cu sau fara sapca", asa cum a incercat, fara succes din pacate, in meciul cu Kanepi? - nu va mai invoca "oboseala", desi pana US Open, avea un numar de turnee jucate mai mic (16) in comparatie cu Wozniacki (20), Sloanne (18) sau Sabalenka (26)? - nu va mai face "crize de nervi", neacceptand propriile erori (nu ale "sarmanei" rachete)? Pana la urma (si pana acum!), conceptul "sa muncesti din greu" este mai putin important, aducator de succese, decat "sa muncesti cu folos"! Si, fiindca tot s-a adresat sustinatorilor acesteia (si eu sunt unul dintre sutinatori) trebuie sa-i spun ca a fi sustinator, trebuie sa fii corect si sa nu transformi esecurile in succese sau, sa te faci ca nu vezi ca in loc sa-si analizeze greselile, Simona o tot da pe "daca gresesti, inveti" (cel putin pana acum, demagogie pura, nu a invatat nimic din meciurile pirdute cu, de ex., Hsieh si Bertens). Asa ca, dlui Cahill si Simonei, numai bine si urari "din greu" pentru cat mai multe succese!

spinoza
spinoza  •  03 Septembrie 2018, 20:57

Cahill i-a spus lui Geambașu sa-cumpere țigări și ***! Așa au ieșit discuțiile de tot felul.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

florar
florar  •  03 Septembrie 2018, 19:50

Nene jurnalistule!!!! Preiei aceasi gogorita intalnita cam in toata presa sportiva!!! Halep a ajuns nr.1 in China si langa ea era Pavel!!! Australianul nu a ,,servit,,turneele din China...de asta Pavel a fost cooptat in grupul care are grija de Simona...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează