FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECŢIONER

ULTIMA ORĂ » Decizia luată de Dan Petrescu după discuțiile de ieri cu șefii FRF: "E sută la sută"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 septembrie 2017 11:22

Iuliu Mureşan, preşedintele celor de la CFR Cluj, a dezvăluit astăzi că Dan Petrescu i-a refuzat pe şefii FRF și că nu se mai pune problema să devină selecţionerul României, nici măcar într-o variantă în care ar fi antrenat în paralel și clubul din Gruia. 

" Dan Petrescu se simte foarte bine la noi. Sigur rămâne la noi. Suntem mereu lângă el şi apreciază că de fiecare dată rezolvăm rapid orice problemă. Sigur nu pleacă. Da, a existat o discuţie cu șefii FRF, dar Petrescu le-a transmis că rămâne la CFR Cluj..

Vreau în locul lui Daum un selecţioner român, bun, care să cunoască bine campionatul şi jucătorii români. Hagi ar fi bun, dar nu vrea pentru că nu-şi poate părăsi afacerea şi clubul, acum când face performanţă", a spus Mureşan la Pro X.

Pe lista numelor propuse de Comisia Tehnică a FRF se mai află, pe lângă Dan Petrescu, Gică Hagi şi Cosmin Contra.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  14 Septembrie 2017, 21:49
Postat de Bjorn Larsson pe 13 Septembrie 2017, 14:05

Zenga e cel mai potrivit, vom avea o aparare foarte buna, si o tactica de contraatac solida sistemul italian, Zenga e un antrenor serios si valoros. si cunoaste fotbalul romanesc si mentalitatea jucatorilor.

zenga e bun, in ciuda a ce zice lumea, si cred ca ar face treaba! are alt temperament decat daum (care isi motiva jucatorii cu lucruri gen : "voi ati jucat prost, voi nu trebuie sa jucati prost, trebuie sa jucati bine!" ) . afara de asta, e Italian, are alta mentalitate, asta daca nu Ralucuta si Becalii si cu cine o mai fi intrat in contact in Romania nu l-au facut si pe asta sa se simta roman! :D

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  14 Septembrie 2017, 21:46
Postat de sakamoto pe 13 Septembrie 2017, 14:33

Cel mai bun selectioner, ar fi cu certitudine:Gigica Becali. El ar antrena GRATIS! Ba chiar ar veni si cu bani de acasa saracul. Cunoaste mai bine ca nimeni altul fotbalul romanesc. Arbitri, jucatori, maseri, chibitzi, tot ce misca:frunza, iarba...De ce sa nu i se dea si dinsului o sansa? Acum ori niciodata! Ar putea cumpara jucatorii adversi, arbitrii-valiza-este expert la mituiala. Cu si fara dinsul, fcbs merge unsa. Hai Romania!

nu esti zdravan la cap, dar amuzant, *** :)))))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10206088110775210
Enver Hoxha  •  13 Septembrie 2017, 18:21

Când compari ce au făcut Pazskany și Mureșan din CFR și ce a făcut alde Copos din Rapid, te apucă greața.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează