FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIE

Un apropiat al lui Ștefan Radu dezvăluie adevăratul motiv pentru care jucătorul refuză naționala » Ce îl deranjează pe fundașul lui Lazio

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 martie 2016 09:23

Ștefan Radu, 29 de ani, refuză să vină la echipa națională, pentru care a disputat 10 partide, ultima în 2013.

Ioan Andone, apropiat al fundașului stânga, a vorbit despre motivul pentru care jucătorul lui Lazio refuză să vină la echipa națională.

"Radu mă mai sună din când în când. Este foarte amabil cu mine și glumim mereu. Îmi zice «Nea Andone, mai joc un an sau doi și mă iei și pe mine secund pe undeva?».

La națională trebuie să fie un echilibru între Radu și Raț. Trebuie să joace amândoi, nu să joace Raț non-stop. Dacă într-un an sunt 90 de meciuri, Raț joacă în toate 90. Asta contează pentru un jucător. Eu vin la națională, sunt respectat când vin, sunt unul dintre căpitanii lui Lazio, dar intru pe teren și joc doar un minut?", a spus Andone la DigiSport.

"În opinia mea, cea mai bună linie de fundași este Săpunaru, Chiricheș, Grigore și Ștefan Radu. Mie îmi place mult și de Tamaș. Îmi place și de Chiricheș, dar mai are... Putea fi unul dintre cei mai buni fundași români. Putea să ajungă ca Gică Popescu" Ioan Andone

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează