FOTBAL  »  NATIONALA  »  CONVOCARE

Un dinamovist e nemulțumit de lotul convocat de Daum: "Meritam să fiu acolo!"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 mai 2017 20:52

Prezent la conferința de presă susținută înaintea finalei Cupei Ligii cu ACS Poli Timișoara, Steliano Filip și-a exprimat dezamăgirea că nu a fost convocat de Daum pentru meciurile cu Polonia și Chile.

Selecționerul Christoph Daum a anunțat astăzi lotul pentru meciul cu Polonia din preliminariile CM 2018 și pentru meciul amical cu Chile, iar Steliano Filip nu face parte dintre jucătorii selecționați.

"Pot să spun că sunt dezamăgit, pentru că eu consider că aş fi meritat să fiu acolo", a declarat Steliano Filip la conferința de presă.

Steliano Filip a jucat în primul meci din această campanie de calificare, 2-2 cu Muntenegru la Cluj-Napoca și a făcut parte din lotul României la Campionatul European din Franța.

  • Finala Cupei Ligii se va juca sâmbătă, de la ora 20:00, pe Arena Națională. Meciul va putea fi urmărit în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport, LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (21)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  20 Mai 2017, 10:56
Postat de vyyllyy pe 19 Mai 2017, 22:38

A durut tare nu ?, pai tu esti un "kid " mucos de 11 ani dupa cum scrii trebuie sa fii un ***-ist ca sa scrii un astefel de comentariu , semi finala de europa ligue , *** ?, daca a ajuns si Celta Vigo in semifinala ce sa mai zicem de nivelu' din EL daca zice-am de un sfert de finala sau semi de CL cum a ajuns Monaco mai zice-am, se gasi cine sa vorbeasca non campioni de la ***-sit cu 4 titluri de campioana in toata istoria ei ***

Aha, deci tu esti un babalac nemucos... Dupa cum scrii, ”zice-am” ca trebuie sa fii unul dintre coregrafii care sarbatoresc 20 de ani de la incendierea peluzei din Ghencea, fan al non-campioanei ultimilor 10 ani, neinvinsi in Europa de 5 ani, eroii din inclestarile cu Samtredia si copiii Danemarcei...

251809008486653
Ghita Ghee  •  20 Mai 2017, 06:57

Mai ion palnie de ce esti atat de nesimtit.si tot faci com.rautacioase la adresa unor jucatori. Vezati de *** de fcsb. Inteleg ca ***.*** .Dar....lasati.o *** mai moale. ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

907554162646795
Tudor Marian  •  20 Mai 2017, 01:02

Ce rost are sa joace Filip, jucam cu latovlevici și tosca ultimul dacă nu mă înșel cu câteva etape în urma a fost desființat în presa spaniola aceștia din urma au spus ca nu au nici o cifra pt jucătorul roman în urma prestației sale nici măcar cifra 0 ,dar ăsta e tara în care trăim la națională joca numele echipei

Vezi toate comentariile (21)
Comentează
Close