FOTBAL  »  NATIONALA  »  DECLARAŢII

Un fost membru al "Generaţiei de Aur" dă de pămînt cu actuala conducere a FRF: "Băi, conducătorule, ce ai făcut de cînd ai venit? Varză ne-ai făcut!"

Articol de GSP - Publicat luni, 30 martie 2015 00:00 / Actualizat luni, 30 martie 2015 20:50

Didi Prodan, fost component al "Generaţiei de Aur", îi critică dur pe cei din conducerea FRF, dar şi pe cei din Comisia Tehnică.

"La actuala conducere a FRF totul este bazat pe imagine şi pe vorbe goale. Nu se face nimic concret. Uitaţi-vă la naţionalele de juniori! Au pus antrenori care nu au demonstrat nimic şi au avut rezultate foarte slabe.

În Comisia Tehnică a FRF sînt oameni care nu au ce să caute acolo, precum Sandu Tăbîrcă, Victoraş Iacob şi Ciprian Paraschiv. Cum poate cineva să fie într-o comisie dacă nu antrenat niciodată? În Comisia Tehnică ar trebui să fie oameni precum Cornel Dinu, Viorel Hizo sau Emeric Ienei.

Băi, conducătorule de Federaţie, ce ai făcut de cînd ai venit? Ai pus antrenor la juniori şi te-ai certat cu «Generaţia de Aur». Varză ne-ai făcut! Te lauzi că aduci milioane, dar nu sînt bani", a spus Didi Prodan la DigiSport.

Fostul fundaş a vorbit şi despre selecţionerul Anghel Iordănescu.

"El m-a învăţat multe în fotbal şi a dat bani că să ajung la Steaua. Dar cînd eram în campanie cu Gică Popescu şi spuneam că fotbalul trebuie să fie al fotbaliştilor, venea Iordănescu şi ne zicea «Măi Didi, ce bine ziceţi». Unde este acum Iordănescu să ne spună că zicem bine?", a adăugat Prodan.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (52)
catalin_cj
catalin_cj  •  31 Martie 2015, 09:41

Macar Iordanescu incearca sa faca ceva nu sta doar si da cu gura de pomana. Acest prodan devine tot mai penibil pe zi ce trece. Cred ca ii lipseste un post frumusel in conducerea FRF.

catalin_cj
catalin_cj  •  31 Martie 2015, 09:39
Postat de cynick pe 31 Martie 2015, 01:48

Viorel Hizo daaaaaaaa, ala ar fi un mare profesionist acolo... eu zic sa-i aduca langa si pe Halagian si pe "Magiun" Barbu langa el... sau chiar pe "Titi" Dumitiriu... aia ar fi o echipa tehnica cu adevarat progresista...

ai uitat de stoichita

catalin_cj
catalin_cj  •  31 Martie 2015, 09:38
Postat de anne1970_ar pe 31 Martie 2015, 05:51

Ce sa faca domnisoara Burleanu? A tocat banii

care bani? aia care i-a lasat lipsa nasu? fi serios.

Vezi toate comentariile (52)
Comentează