FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERI FRF

Un mare dinamovist îl critică dur pe Lupescu înainte de alegeri: "De ce s-a întâlnit cu acei oameni?"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat marti, 17 aprilie 2018 11:42

Fostul internațional Dănuț Lupu, în prezent scouter la Dinamo, l-a criticat pe Ionuț Lupescu pentru tactica abordată în campania electorală. Lupu nu înțelege de ce "Kaiserul" s-a întâlnit cu votanții în fiefurile lor politice. 

  • Alegerile de la Federație vor avea loc miercuri, 18 aprilie. Răzvan Burleanu, Ionuț Lupescu, Marcel Pușcaș și Ilie Drăgan sunt cei patru candidați. Rămâi pe GSP.ro pentru a afla ultimele informații despre scrutin 

"De ce Ionuţ s-a întâlnit cu oamenii la toate vizitele sale de campanie la sediile Consiliilor Judeţene? De ce nu s-au întâlnit la stadioane? Dacă politicul îl susţine pe Lupescu, sper ca politicul să şi facă ceva pentru sport.

Pentru că am văzut ce a făcut de când s-a implicat la fostele alegeri. La cele de la Ligă. Ce a făcut politicul? Nimic! Spuneţi-mi voi, ce a facut?", a spus Dănuț Lupu în această dimineață, la TV Digi Sport.

Reticența lui Lupescu vizavi de Ionuț Lupescu nu e însă o noutae. Pe 22 ianuarie, acesta a acordat un interviu în exclusivitate Gazetei Sporturilor în care nu a ezitat să afirme că îl susține pe Burleanu la alegeri și că "Generația de Aur a fost mai bună decât altele, dar nu a câștigat nimic". Interviul integral cu Dănuț Lupu, AICI

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (5)
genius
genius  •  17 Aprilie 2018, 14:35

Cine este Lupu Danut? El vorbeste de politic si alte tampenii? A uitat de perioada petrecuta in Grecia, ca jucator la Panathinaikos ??? Unde statea lupul moralist!!!

694944880609608
Laurentiu Nichita  •  17 Aprilie 2018, 14:35

A uitat ca l-au prins grecii la furat si acum da lecții altora ???

ceaiuri
ceaiuri  •  17 Aprilie 2018, 13:19

mare..ca volum ca in rest nu are cum,dar banuiesc ca el nu stie cine are dreptul sa voteze(pt ca nu sunt numai patroni in fotbal)iar cele mai multe cluburi primesc bani publici...care vin din bugete,facute de partide..smd

Vezi toate comentariile (5)
Comentează