FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Un membru al Generației de Aur cere boicotarea naționalei: "Jucătorii au fost jigniți de Daum! Dacă au personalitate, să nu mai vină"

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 august 2017 10:37

Florin Prunea, fost membru al Generației de Aur, a reacționat dur după interviul dat de selecționer Christoph Daum (Vezi aici declarațiile!).

Fostul portar a declarat că neamțul i-a jignit pe jucătorii români și că aceștia ar trebui să boicoteze echipa națională, atât timp cât Daum este selecționer.

"Dacă aș fi fost jucător cu personalitate, n-aș mai veni la echipa națională. A fost o jignire adusă jucătorilor. Dacă selecționerul spune că pot să vină și Mourinho, și Guardiola, că tot nu ar face treabă, înseamnă că jucătorii sunt proști și nu au valoare.

Dacă aș fi jucător acum, aveți cuvântul meu de onoare că, înainte de meciul cu Armenia, aș face un protest, pentru că nu este în regulă. Eu cred că avem jucători de calitate. Ce a spus el se traduce doar cu: «Am o echipă foarte slabă, nu pot să fac mai mult». Și nu e în regulă. A doua zi trebuia demis. Niciun antrenor nu și-a permis să spună ce a spus Daum.

Eu am impresia că Daum e influențat în toate deciziile pe care le ia, atât înaintea meciurilor, cât și în timpul lor. Nu știu de către cine. Tot ceea ce spune el se vorbește și la nivelul conducerii Federației. Așa gândesc toți, că nu mai avem șanse la calificare", a spus Prunea la TV Digi Sport.

România este acum pe locul 4, cu 6 puncte, având o victorie, 3 egaluri și două înfrângeri. "Tricolorii" sunt la 4 puncte de Muntenegru, care are 10 puncte și este pe locul 2, care duce la baraj.

CLASAMENTUL GRUPEI E:

Echipă Puncte
1. Polonia 16p
2. Muntenegru 10
3. Danemarca 10
4. România 6
5. Armenia 6
6. Kazahstan 2

Meciurile următoare: 

1 septembrie 2017: Kazahstan- Muntenegru, Danemarca- Polonia, România- Armenia
4 septembrie 2017: Armenia- Danemarca, Muntenegru- România, Polonia- Kazahstan
5 octombrie 2017: România-Kazahstan, Muntenegru-Danemarca, Armenia-Polonia
8 octombrie 2017: Danemarca- România, Kazahstan- Armenia, Polonia-Muntenegru

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
petre47
petre47  •  13 August 2017, 07:20

Se spune, despre fotbalisti, ca ei ... mai mult cu piciorul si mai putin cu capul. Prunea ne-o dovedeste din plin.

crimson.veritas
crimson.veritas  •  12 August 2017, 15:23
Postat de fangigi pe 12 August 2017, 15:09

Poate generatia de fier forjat! Va amintesc ca generatia lui Prunea, Hagi si altii, nu au castigat nici un trofeu, nu au jucat nici o finala sau semifinala macar si nici nu au batut vreo echipa din elita mondiala, cum ar fi Germania, Italia, Spania, Franta, Brazilia, Olanda, etc! Mai mult gura de ei!

si 'generatia lui daum' nici nu reuseste sa iasa dintr-o grupa de calificare cu echipe ... mediocre ... in care nu este prezent nici macar nu nume semnificativ ... la nivel de fotbal de nationala ...:)) Daca incerci sa faci pe moralistu' ... trebuie sa ai cu ce! ...:)) Dar inca o data ma vad nevoit sa va aduc la cunostiinta ... ca pierdeti esetinalul ... Ratiunea Echipei Nationala ... este ca reprezinta Potentialul fotbalului romanesc ... atat la nivel de jucatori ... cat si la nivel de antrenori ... numai dupa ce-si respecta aceasta functie esentiala ... putem vorbi de performante ... cand 'Echipa Nationala' ... preseteaza in afara naturii sale (cum are fi si MAPN ... facandu-si echipa de fotbal ... desi mandatul sau legal si constitutional este cu totul altul) ... avem o problema ... care trebuie rezolvata ... Echipa Nationala ... trebuie sa redevina o Echipa Nationala ... un indicator al fotbalului romanesc! Echipa Nationala a fost sacrificata ca si concept ... in perspectiva alegerilor FRF ... din 2018 ... Burleanu a mutat ... electoral cu Daum (nici macar nu a fosr adus un antrenor strain de calitate) ... pentru ca nemtalariile si ungurosenile sunt populare ... printre Sistemul infitrat din Romania (denumit plastic ... Binom) ... dar si prin masa lor de manevra publica ... #resistii ... de asia chiar exista 'subiectul Daum' in Romania ... in 2017 ... pentru ca Burleanu vrea sa-si asigure un al 2-lea mandat ... si plateste ... tributul necesar ... la fortele relevante!

fangigi
fangigi  •  12 August 2017, 15:09

Poate generatia de fier forjat! Va amintesc ca generatia lui Prunea, Hagi si altii, nu au castigat nici un trofeu, nu au jucat nici o finala sau semifinala macar si nici nu au batut vreo echipa din elita mondiala, cum ar fi Germania, Italia, Spania, Franta, Brazilia, Olanda, etc! Mai mult gura de ei!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează
Close