FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - DANEMARCA, DUMINICĂ, 21:45, TVR 1, GSP.RO

Un "tricolor" e surprins de convocarea la națională: "Nu mă așteptam, dar îmi va fi foarte greu să joc"

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat luni, 20 martie 2017 17:53

Aflat inițial pe lista adițională a lui Daum, Gicu Grozav, 26 de ani, a fost chemat în lotul lărgit al naționalei pentru duelul cu Danemarca, după problemele medicale cu care se confruntă Bogdan Stancu.

Atacantul lui Terek Groznîi spune că nu se aștepta să mai fie convocat și recunoaște că îi va fi greu să prindă un loc în primul "11".

"Nu mă mai așteptam la convocare, dar, din fericire pentru mine și din păcate pentru Bogdan (n.r. Stancu), care din ce am auzit are o accidentare, sunt aici și mă bucur.

Sunt pregătit, dar e greu să fiu titular, pentru că vin și după o perioadă în care nu am jucat. Am avut o problemă la mână, dar important e ca noi să facem un rezultat bun, pentru că avem nevoie de cele trei puncte", a spus Grozav, conform TV Dolce Sport.

  • Meciul dintre România și Danemarca va avea loc pe 26 martie, pe Cluj Arena, de la ora 21:45 și va fi în direct pe TVR 1 și liveTEXT pe GSP.RO.

CLASAMENTUL GRUPEI E:

Echipă Puncte
1. Polonia 10
2. Muntenegru 7
3. Danemarca 6
4. România 5
5. Armenia 3
6. Kazahstan 2

URMEAZĂ SĂ SE JOACE:

26 martie 2017: Armenia- Kazahstan, Muntenegru- Polonia, România- Danemarca

10 iunie 2017: Kazahstan- Danemarca, Muntenegru-Armenia, Polonia-România; 1 septembrie 2017: Kazahstan- Muntenegru, Danemarca- Polonia, România- Armenia

4 septembrie 2017: Armenia- Danemarca, Muntenegru- România, Polonia- Kazahstan

5 octombrie 2017: România-Kazahstan, Muntenegru-Danemarca, Armenia-Polonia

8 octombrie 2017: Danemarca- România, Kazahstan- Armenia, Polonia-Muntenegru 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează