FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Unul dintre actualii contestatari ai lui Burleanu dezvăluie: "A venit la mine în hotel! Eu l-am făcut președinte"

Articol de GSP - Publicat marti, 06 martie 2018 09:00

Dumitru Dragomir îl atacă din nou pe președintele FRF, Răzvan Burleanu, înainte de alegerile de pe 18 aprilie.

Fostul președinte de la LPF a dezvăluit că s-a implicat în alegerea lui Burleanu, dezvăluind că a vorbit cu mai mulți președinți de club pentru a-l vota pe actualul șef al fotbalului românesc.

"Burleanu nu are minte. Eu l-am ajutat pe el. A venit la mine la hotel cu Chivorchian, înainte de campania trecută. Le-am dat o mână de ajutor. Am vorbit cu câteva cluburi să îl voteze. Am vorbit și cu Chivorchian ca să îi dea voturile lui. Eu l-am ajutat.

Nu m-au rugat serviciile sau Dâncu. Chivorchian l-a ajutat atât de mult încât ăsta l-a trimis la puşcărie. Fără Chivorchian şi Puşcaş, Burleanu nu ajungea niciodată preşedinte, cu tot cu ajutorul serviciilor", a spus Dumitru Dragomir la TV Telekom Sport.

Citește și: Război în linie dreaptă! Răzvan Burleanu, acuzații devastatoare pentru Mircea Sandu și Ionuț Lupescu: firme personale care "sifonau banii Federației"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
mosvasile
mosvasile  •  06 Martie 2018, 14:09

Ce naiba bre nea Mitica!Pai de ce nu te-ai reales pe dumneata mai intai si dupa aia sa-i alegi pe altii!La "alegerile"pentru LPF,ai fost in situatia lui Iliescu-cand psd-istii l-au ales pe Geoana in locul lui-si nu stia cum s-a intamplat!

983732924972315
Soos Vilmos  •  06 Martie 2018, 12:56

Si pe mine ma apuca greata cind vad unde a ajuns aceasta fituica.

dinamo100
dinamo100  •  06 Martie 2018, 12:31

Ma apuca groaza cand vad tot circul asta! Despre orice se discuta numai despre fotbal nu! Fotbalul se poate dezvolta printr-o confruntare a ideilor, nu prin atacuri la persoana si lupte de gherila. Interesul comun este acela sa avem un fotbal de calitate si cred ca fiecare ar trebui sa concureze prin ideile proprii, iar cele mai bune idei sa fie sustinute de toata lumea. Lucrul acesta nu se intampla din pacate, iar GSP alimenteaza circul!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează