FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ALGERIA

UPDATE / A părăsit cantonamentul » Victor Piţurcă are probleme înainte de meciul cu Algeria de mîine seară

Articol de GSP - Publicat marti, 03 iunie 2014 00:00 / Actualizat marti, 03 iunie 2014 11:15

Victor Piţurcă nu se poate baza pe toţi jucătorii importanţi pe care i-a convocat pentru meciurile echipei naţionale cu Albania şi Algeria.

UPDATE / Aşa cum GSP.RO a anunţat de ieri, Alexandru Măţel nu va juca nici în meciul cu Algeria. În această dimineaţă, fundaşul Astrei a părăsit cantonamentul echipei naţionale după ce a acuzat dureri la cvadricepsul piciorului drept.

***********

Fundaşul drepta titular în campania pentru CM, giurgiuveanul Măţel, nu s-a antrenat normal în ultimele şi, din cauza unei crampe musculare la cvadricepsul drept, nu va juca nici în partida amicală cu Algeria, programată pe 4 iunie la Geneva.

Astra a cerut deja cel puţin 4 milioane de euro pentru un transfer în străinătate, fundaşul atrăgînd atenţia mai multor cluburi importante.

Astfel, mezinul Cristian Manea are mari şanse să bifeze al doilea meci ca titular.

România - Algeria este miercuri seară liveTEXT pe GSP.RO, de la 21:30, în direct pe Antena 1.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
lumpy666
lumpy666  •  04 Iunie 2014, 08:06

PITI a ANUNTAT la CONFERINTA DE PRESA la TV ca ALGERIA ARE SANSE MARI SA SE CALIFICE LA CM MAI DEPARTE DIN FAZA GRUPELOR!!!! -PAI LA CASELE DE PARIURI ALGERIA ARE CELE MAI MICI SANSE LA ACEST CAMPIONAT MONDIAL,MA INTREB EU DE UNDE SCOATE PITI ACESTE LUCRURI CERT CA CEI DIN ALGERIA "SUNT MULT MAI BUNI FATA DE CEI DIN ANDORA CU CEI CARE AM FOST IN GRUPE"!!! -BINE CA NU A SPUS CA ALGERIA E FINALISTA SIGURA LA CM........!!!!!

spinoza
spinoza  •  03 Iunie 2014, 12:40

Marea descoperire a lui Pitzurca pleaca acasa? O sa ne ingenuncheze Algeria fara Matel! Va fi bulevard si pe dreapta si pe stanga si pe centru. Asta a derglet tot sistemul cu precizie de ceasornic al marelui antrenor!

danutk
danutk  •  03 Iunie 2014, 12:25
Postat de medium pe 03 Iunie 2014, 11:50

danutk. fara suparare si sincer, daca tu ai fii patron de club, dar sincer tu ai da 2 milioane pe el ?!!! asai ca nu?? asa ca lasa transfermarketu!!! la 1 milion e o vanzare buna!!! dar valoarea lui poate creste, chiar daca eu personal nu cred asa ceva!!

daca as fi patron in tara nu as da 2 milioane , insa daca as fi in strainatate, unde nu mi-as bate capul cu bugetul clubului (tind sa cred ca aproape peste tot sunt bani , doar in Romania nu...) as da si 2 milioane pe el :) ... in occident 2 milioane sunt ca 200.000 la noi ... si eu zic ca Matel nu este asa de prost , este jucator de nationala cu evolutii bune ... de ce sa ne vindem jucatorii din tare pe nimic ? pana la urma Matel este un produs de export al tarii noastre , cu cat pleaca pe mai multi bani , cu atat este mai bine pentru noi , ca tara ... nu numai pentru club :)

Vezi toate comentariile (11)
Comentează