FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

UPDATE EXCLUSIV Încă o manevră ciudată făcută de Burleanu și oamenii săi! Cum au încălcat statutul + reacţia departamentului financiar

Articol de GSP - Publicat marti, 16 mai 2017 09:43

FRF a luat o hotărâre extrem de ciudată. A depus la Ministerul Finanţelor bilanţul contabil al anului 2016, deşi încă nu a fost aprobat de Adunarea Generală, aşa cum e prevăzut în statut.

update

Departamentul Financiar al FRF a publicat un comunicat în care explică diferenţele sesizate de Gazeta Sporturilor.

Departamentul notează că veniturile sunt prezentate în anul în care sunt realizate şi nu în cel în care sunt încasate. Acest fapt ar explica de ce veniturile obţinute în urma calificării la EURO 2016 nu au fost înregistrate anul trecut, ci în 2015, când a fost obţinută calificarea.

În acelaşi comunicat se menţionează că "o mare parte a costurilor aferente participării la EURO 2016 a fost realizată în anul 2016 (anul desfășurării turneului final), deci în anul 2016 au fost înregistrate aceste costuri, fapt ce a condus la pierderea contabilă".

Comunicatul complet poate fi citit AICI

Ştirea iniţială

La articolul 31 se specifică în mod clar: "Aprobă raportul administraţiei FRF, bilanţul contabil şi descărcarea de gestiune a Comitetului Executiv, precum şi raportul Comisiei de Cenzori".

Chiar şi site-ul ANAF, la secţiunea "Situaţii financiare şi raportări anuale", scrie că "situaţiile financiare la 31 decembrie 2016 trebuie să conţină procesul-verbal al Adunării Generale privind aprobarea situaţiilor financiare anuale".

Şi mai ciudat e faptul că în convocatorul Adunării Generale a FRF, şedinţă ce va avea loc pe 27 mai, la punctul 8 se anunţă: prezentarea bilanţului contabil pe anul 2016, aprobarea prin vot a acestuia şi descărcarea de gestiune a Comitetului Executiv.

Conform unui expert contabil contactat de GSP, "FRF riscă o amendă de 2.000-3.000 de lei fiindcă a depus bilanţul fără votul şi aprobare AGA"

Citește și: EXCLUSIV Deficit-record » Gaură de milioane de euro la FRF + Hotărârea extrem de ciudată luată de Federație!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează