FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

UPDATE Noi acuze la adresa lui Răzvan Burleanu și a FRF: "Federația va ajunge într-un apartament cu 3 camere"

Articol de GSP - Publicat luni, 04 ianuarie 2016 10:17

Florin Prunea, preșdintele celor de la CSMS Iași, continuă războiul cu FRF, cu președintele Răzvan Burleanu și trage un semnal de alarmă.

Florin Prunea, preșdintele celor de la CSMS Iași, continuă războiul cu FRF, cu președintele Răzvan Burleanu și trage un semnal de alarmă.

11:30

UPDATE Florin Prunea susține că declarațiile lui au fost interpretate greșit: 

"Nu am spus că «Președintele actual .... vine dintr-o lume subterană. Ai impresia că a fost pus acolo ca să distrugă fotbalul românesc». 

Fac precizarea ca afirmatia mea a fost de fapt urmatoarea: «Președintele actual .... vine dintr-o lume straina fotbalului. Ai impresia că prin aceste demersuri o să se distrugă fotbalul românesc»". 

Știre inițială: 

"Noua conducere a FRF nu face absolut nimic pentru fotbalul românesc. Multe cluburi cu tradiție dispar și sînt multe dezafilieri. Veți vedea anul viitor cîte echipe vor fi în Liga a 2-a și a 3-a.

Actuala conducere vine din afara fotbalului. Președintele actual este într-o permanentă campanie electorală și vine dintr-o lume subterană. Ai impresia că a fost pus acolo ca să distrugă fotbalul românesc. Regulamentele FRF nu sînt respectate, iar statutul FRF este călcat în picioare. Nu se respectă nimic. Nici un președinte nu a făcut așa ceva.

FRF este la un pas de faliment. Are multe procese, cu mine, cu Mircea Sandu, cu Adrian Mititelu, și poate avea mari probleme financiare. Federația a avut noroc cu banii pe care i-a primit de la UEFA, pentru calificarea la EURO. Cele 8 milioane de euro par mulți bani, dar este o sumă mică. De exemplu, dacă Mititelu cîștigă procesul cu FRF, trebuie să primească 20 de milioane de euro. Astfel, FRF ar ajunge într-un apartament cu trei camere sau riscă să se desființeze", a spus Prunea la DolceSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
sakamoto
sakamoto  •  04 Ianuarie 2016, 21:43

Ma pruna, ma! Mafia este la lpf si nu la frf. Acolo sint aciuati arbitrii, care fac prau meciurile. Burleanu vrea binele fotbalului romanesc. nu este Mafiot. Esti nostalgic, ti-e dor de *** sandu, ma pruna? Poate intr-o buna zi, vei merge insotitor al Nashului, la...BULELE. Da Doamne!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10152745185266576
Romeo Ionescu  •  04 Ianuarie 2016, 21:15

Domnule Prunea, de ce nu ati candidat dvs ? Ati lasat un tanar care sa se dueleze cu un arbitru cu apucatri specifice fotbalului autohton. Dl Burleanu si-a dorit acest post, sa-l lasam sa isi duca mandatul la sfarsit. Desfiintari de cluburi au existat si inainte de Burleanu si tin de dezintersul regional pentru sport si fotbal. FRF nu poate finanta sute de cluburi si mii d ejucatori atat timp cat orase mari nu fac asta (Constanta, Bacau, Oradea, Petrosani, Hunedoara). Procesul cu Mititelu nu este vina lui Burleanu, dar nici Mititelu nu are perfecta dreptate. Una este cat vrea el pe jucatorii pierduti, alta cat valorau ei pe piata libera, deci nicidecum 20 milioane.

747942358670678
Leonte Tonino  •  04 Ianuarie 2016, 13:56

Oare ca a fost consilier la Cotroceni a ajuns presedinte?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează