FOTBAL  »  NATIONALA  »  OLANDA - ROMÂNIA 4-0

UPDATE Piţurcă spune că nu l-a umilit pe Neşu: "Sînt numai minciuni, el e copilul meu!"

Articol de GSP - Publicat joi, 28 martie 2013 00:00 / Actualizat joi, 28 martie 2013 22:22

UPDATE 22:10 Victor Piţurcă a comentat informaţiile apărute la Fanatik Show: "Dacă vă întreb din partea cui au venit, o să-mi spuneţi un nume... Acea persoană a spus numai minciuni la adresa mea de-a lungul timpului şi nu pot să comentez aşa ceva. Mihăiţă Neşu a fost unul dintre copiii mei.

Eu l-am adus la Steaua şi m-am simţit vinovat de ce i s-a întîmplat, chiar dacă s-a întîmplat după ani şi ani de zile. Chiar şi cînd a plecat de la Steaua, am intervenit pe lîngă Gigi să-i dea drumul, pentru că nu voia. Să arunci astfel de chestii în legătură cu un băiat pentru care am suferit...", a spus selecţionerul la DolceSport.

****

Mihai Neşu i-a vizitat pe "tricolori" la hotel înaintea meciului cu Olanda şi ar fi primit o replică halucinantă din partea selecţionerului în timp ce îşi făcea poze cu jucătorii şi membrii staff-ului echipei naţionalei.

Conform informaţiilor dezvăluite de Horia Ivanovici, moderatorul emisiunii Fanatik Show de la Digisport 1, Victor Piţurcă l-ar fi abordat pe Neşu şi i-ar fi spus: "Foarte şmecheră treaba asta cu accidentarea ta, să ai şi tu atîţia oameni pe lîngă tine". Fostul fotbalist şi oamenii care erau de faţă au rămas fără replică la gluma cinică a selecţionerului.

Citeşte şi: Neşu alături de naţională în meciul cu Olanda » Tricolorii i-au făcut un cadou

Victor Piţurcă este cel care l-a promovat pe Mihai Neşu în 2001 la prima echipă a Stelei, dar şi cel care l-a convocat pentru prima dată la echipa naţională în 2005, la meciul cu Coasta de Fildeş, 1-2.

Fostul fundaş al Stelei s-a accidentat în mai 2011 la un antrenament al lui Utrecht după un duel cu Alje Schut. Atunci s-a ales cu o fractură la coloana vertebrală, rămînînd paralizat de la gît în jos.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (32)
redarrow
redarrow  •  29 Martie 2013, 01:01
Postat de alpin pe 28 Martie 2013, 22:51

Piturca ii plateste pensie alimentara copilului sau Nesu?!? Lumea il stie ca nu prea isi face datoria catre copiii lui. Naturali sai... denaturati....

Horica, tu esti ?

st3ph3nz
st3ph3nz  •  28 Martie 2013, 23:25

in primul rand NU VREAU sa cred ca ar putea sa zica asa ceva .

vaalah
vaalah  •  28 Martie 2013, 23:25
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Daca nu ar fi alogenul ceangau Alpin cu cine am rade si noi ?

Vezi toate comentariile (32)
Comentează