FOTBAL  »  NATIONALA  »  FEROE - ROMÂNIA

VIDEO Vasile Mogoș, declarații emoționante la sosirea în România: „Și eu, și tata am plâns când am văzut convocarea” + ce echipă din Liga 1 a simpatizat

Articol de GSP - Publicat luni, 07 octombrie 2019 14:25

Vasile Mogoș (26 de ani), fundașul dreapta al celor de la Cremonese, a ajuns astăzi în România, acesta fiind convocat pentru partidele cu Insulele Feroe și Norvegia, din preliminariile EURO 2020.  

  • România va evolua în Feroe, pe 12 octombrie, de la ora 19:00, și acasă cu Norvegia, pe 15 octombrie, de la 21:45. Ambele meciuri vor fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe ProTV!

Pe aeroport, Mogoș a făcut o serie de declarații tari despre iminentul contact cu prima reprezentativă:

„E o plăcere să fiu aici, sunt bucuros şi deja aştept să încep aventura asta. Când eşti mic, e greu să crezi că va veni un asemenea moment. De aceea, mai întâi am depus munca şi apoi mi-am urmărit visurile. 

Nu pot să spun nimic despre mine, eu vorbesc în teren. Naţionala mi-a lăsat o impresie bună până acum, avem multe şanse să scoatem rezultate şi deja aştept să ajung la băieţi în cantonament şi să văd şi eu cum e acolo”. 

„Îl cunosc pe Puşcaş, am jucat contra lui în Italia, am jucat contra lui Radu acum doi ani şi l-am cunoscut pe căpitanul Chiricheş la un amical contra lui Napoli. Nu apreciez pe nimeni în mod deosebit. Când eram mic, simaptizam cu Vasluiul, era echipă bună. Din păcate, ştiţi cum s-a terminat” - Vasile Mogoș

Vasile Mogoș vine rar în România, dar cu ajutorul familiei rămâne conectat la tot ce se întâmplă în țară și în fotbalul românesc:  

„Mi-a spus frate-miu că jucăm fără fani cu Norvegia. Dacă era toată Arena Naţională plină, fanii erau al 12-lea jucător pentru noi. Dar o să fie frumos și dacă vin copii. 

Am plâns când am văzut convocarea, cred că e un vis pe care toţi îl au. Suntem toţi legaţi de țară, mai ales tata care a plecat de mulţi ani în Italia, şi care a plâns ca noi toţi”. 

VIDEO // Primele imagini cu Vasile Mogoș la echipa națională

Fundașul lui Cremonese a ajuns în cantonamentul echipei naționale, și-a salutat colegii deja prezenți la Mogoșoaia și s-a instalat în camera de hotel, urmând să participe și la primul antrenament sub comanda lui Cosmin Contra.

CINE E VASILE MOGOȘ?  

Plecat de la vârsta de 6 ani din România în Italia, unde s-a stabilit cu familia, tata, mama, fratele și cele trei surori, Vasile Mogoș a luat-o de jos în fotbal, din liga a cincea. Acum joacă la Cremonese, în Serie B.

Mogoş a ajuns în Italia în 1999 şi a început fotbalul la o academie din San Damiano. În toată cariera a evoluat doar în ligile inferioare din Italia, la Asti, Real Vicenza, Delta Port Tolle, Lumezzane, Teramo, Reggiana, Ascoli şi, acum, la Cremonese. 

Fotbalistul a fost la un pas să ajungă la FC Vaslui, în 2007, fiind dorit de Dorinel Munteanu, dar transferul a căzut.   

În timpul liber, Vasile ascultă manele și muzică populară. 

Vezi și: 

WOW! Cine este Vasile Mogoș, surpriza lui Contra cu Feroe și Norvegia: condamnat pentru o bătaie monstru în club, fan de manele și cu o pasiune ciudată!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
albalbastru72
albalbastru72  •  07 Octombrie 2019, 19:27

Sa nu-l judecam inainte,sa vedem ce stie cu cotofana daca l-o baga Contra.Succes!

cpt.ahab
cpt.ahab  •  07 Octombrie 2019, 18:43
Postat de raul4steaua pe 07 Octombrie 2019, 17:43

M-am lamurit cand am citit asta "În timpul liber, Vasile ascultă manele și muzică populară. "

Dacă-i muzică populară din Banat, e greu să facă diferența!

stfb
stfb  •  07 Octombrie 2019, 18:20
Postat de chris_bu67 pe 07 Octombrie 2019, 17:17

Ce echipă din liga 1 a simpatizat?alo,gsp?

fc vaslui!?- au omis cumva asta cand au postat articolul?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close