FOTBAL  »  NATIONALA  »  SERBIA - ROMÂNIA, LUNI, 21:45, PRO TV, GSP.RO

Vești proaste: an încheiat pentru Chiricheș! » Verdictul doctorilor pentru stoperul lui Napoli și stelistul Pintilii

Articol de - Publicat duminica, 09 septembrie 2018 17:45

Vlad Chiricheș (28 de ani) s-a accidentat în partida de la Ploiești cu Muntenegru, scor 0-0, și astăzi a aflat verdictul medicilor. 

Fundașul central al lui Napoli a suferit o entorsă de genunchi cu afectarea ligamentelor și va fi obligat să se opereze. Recuperarea va dura minimum 4 luni, ceea ce înseamnă că anul 2018 este gata pentru el.

În partida cu Muntenegru s-a accidentat și Mihai Pintilii (33 de ani). Mijlocașul de la FCSB s-a ales cu o leziune pe coapsa dreaptă, însă situația lui nu-i atât de gravă ca în cazul lui Chiricheș. Cu toate acestea, Pintilii nu va evolua cu Serbia.

  • Naționala continuă aventura din Liga Națiunilor luni, la Belgrad, acolo unde va 
    avea o misiune și mai grea. Echipa lui Contra dă piept cu Serbia, echipă care a fost prezentă în vară la Mondialul din Rusia.
  • Serbia - România se joacă pe 10 septembrie, de la 21:45. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Pro TV.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (34)
whiteredarad
whiteredarad  •  10 Septembrie 2018, 16:05

Chiriches pare un jucator fragil,..."ca sticla", in plus nu a aratat o valoare teribila. A avut ghinion, acum va sta iar,...pacat ! Pintilii asa cum se spune este grasuliu, in plus si atehnic, ia mereu galbene si rosii. In plus nu face ambele faze, e dur. Nu este o pierdere lipsa lui. Dar, cum spun si altii, tot grasuliu e si Budescu, nici el nu prea alearga, iar despre Chipciu si Keseru pot spune ca sint terminati , pentru nationala. cu astfel de jucatori va fi aproape imposibil sa reusim ceva. pacat , Contra ne arata ca il lasa inspiratia, "inovatia " ;ui se numeste ..Anton si asta ...frasuliu. Nu vad bine echipa deseara la Beograd, luam sigur 2-3.

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  10 Septembrie 2018, 12:30

Total de acord cu comentariul lui Razvan Claudiu. Este trist ca cei doi trebuie sa se accidenteze pentru a nu mai face parte, cum este normal, din lotul Romaniei. Chiriches nu trebuia sa bifeze nici macar un meci la prima reprezentativa pentru ca nu are calitatea necesara unui stoper, la acest nivel. El nu este decat una dintre tepele date de clanul becali. Cat despre Pintilii... Omul asta nu are respect pentru propriul organism! Joaca de 3-4 ani cu burta desi se "menajeaza" permanent prin intermediul cartonaselor galbene ori rosii, sau al accidentarilor bine disimulate, la alibi. Le doresc multa sanatate, sincer. Dar nu imi doresc sa-i mai vad in teren purtand tricoul nationalei. Si alaturi de ei, pe Budescu, Sapunaru, Chipciu, Keseru, Bicfalvi, Hoban, Anton si Maxim.

mosvasile
mosvasile  •  10 Septembrie 2018, 08:27

Bai Andi Andrei! A zis ba Dica sau nu a zis,ca nu vrea ca Pintilii sa fie fortzat?Si atunci,de ce sari ca proasta din baie,numai asa ca sa arati ca ai mobil cu internet?

Vezi toate comentariile (34)
Comentează
Close