FOTBAL  »  NATIONALA  »  U21

Vești proaste primite de Dică de la echipa națională: "Nu a putut să facă față"

Articol de GSP - Publicat marti, 03 octombrie 2017 13:37

Accidentat în meciul dintre FCSB și Sepsi (4-0), Florinel Coman a fost trimis acasă de selecționerul naționalei U21, deși investigațiile medicale nu au arătat o accidentare gravă.

Daniel Isăilă a anunțat că jucătorul de 19 nu a putut face față antrenamentului de marți și a preferat să nu-l forțeze pe acesta, pentru a nu risca o accidentare mai gravă. 

"Din păcate nu am veşti deloc bune în legătură cu Florinel Coman. Chiar dacă la RMN nu i-a ieşit nimic grav, nu a putut să facă faţă la antrenamentul din această zi. El a acuzat că simte dureri în acelaşi loc unde a avut probleme şi la meciul de la Braşov. Încă de la alergări ne-a spus că simte dureri.

Aşa că îl voi trimite acasă. Este decizia mea şi nu are rost să îl forţăm pe băiat. Şi eu mi-am încheiat activitatea destul de devreme din cauza deselor accidentări şi nu vreau să risc nimic cu Florinel Coman", a spus Daniel Isăilă, citat de Fanatik. 

Florinel Coman a fost selecționat la lotul U21 pentru meciul naționalei de tineret cu Elveția, din preliminariile EURO 2019. Partida se va disputa pe 6 octombrie, de la ora 20:00. 

Tricolorii sunt pe primul loc în grupă, cu 7 puncte după primele trei meciuri, însă principala favorită a grupei, Portugalia, a jucat un singur meci până acum.

LOTUL CONVOCAT PENTRU MECIUL CU ELVEȚIA

Portari: Ionuț Radu (Avellino), Relu Stoian (Juventus București), Cătălin Cabuz (AFC Hermannstadt);
Fundași: Cristian Manea (CFR Cluj), Ionuț Nedelcearu (FC Dinamo), Alexandru Pașcanu (Leicester City), Virgil Ghiță (FC Viitorul), Andrei Radu (Aris Limassol), Florin Ștefan (Juventus București);
Mijlocași: Vladimir Screciu (CSU Craiova), Dennis Man ( FCSB), Marco Dulca (Swansea), Mihai Dobre (FC Bury), Valentin Costache (FC Dinamo), Ianis Hagi (ACF Fiorentina), Alexandru Cicâldău (FC Viitorul), Andrei Burlacu (CS U Craiova), Silviu Balaure (Astra);
Atacanți: George Pușcaș (Benevento Calcio), Alexandru Tudorie (FC Voluntari), Florinel Coman (FCSB)

CLASAMENTUL GRUPEI

  • România 7p
  • Elveția 4p
  • Portugalia 3p
  • Bosnia-Herțegovina 3p
  • Țara Galilor 3p
  • Liechtenstein 0p

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
balauru48
balauru48  •  03 Octombrie 2017, 16:38

Normal ca nu face fata dupa 2 pachete de tigari zilnic

blatistu49
blatistu49  •  03 Octombrie 2017, 16:16

e de 100 de milioane starul ca si TANASE ecurtat de CHELSEA

conasu_boeru
conasu_boeru  •  03 Octombrie 2017, 15:48

Cred că Isăilă, a început să își pregătească trecerea la ...o altă conducere a FRF !!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează