FOTBAL  »  NATIONALA  »  REVINE CHIVU LA NAŢIONALĂ?

Victor Becali: "Chivu mai poate ajuta mult naţionala, Piţurcă trebuie să îl convingă să revină"

Cristi Chivu în dialog cu Victor Piţurcă, în timpul jocului cu Italia de la EURO 2008
Cristi Chivu în dialog cu Victor Piţurcă, în timpul jocului cu Italia de la EURO 2008

Articol de GSP - Publicat luni, 15 august 2011 00:00 / Actualizat luni, 15 august 2011 14:59

Agentul FIFA Victor Becali a vorbit la GSP TV despre o posibilă revenire a lui Cristi Chivu la echipa naţională, dar şi despre excluderile lui Adrian Mutu şi Gabriel Tamaş din lotul reprezentativ.

"Cred că selecţionerul Piţurcă trebuie să îl convingă mai întîi pe Chivu ca să revină. Mi-e greu să spun dacă va reveni sau nu.

Şi dacă mă roagă Piţurcă să îl ajut, şi dacă m-ar fi rugat Răzvan Lucescu, aş fi vorbit cu Cristi Chivu. Nu am ambiţii personale. Chivu mai poate ajuta mult echipa naţională", a spus Victor Becali în cadrul emisiunii "Versus", de la GSP TV.

După cum l-am auzit şi la Recursul Etapei, nu cred că se mai pune problema să mai revină Mutu şi Tamaş la echipa naţională", a mai spus Victor Becali.

"Am mai discutat cu Cristi Chivu, dar nu despre fotbal. Eu ştiu frustrările lui, ştiu de ce a renunţat la echipa naţională şi trebuie să-i mai dăm timp. Nu sînt optimist în privinţa schimbării deciziei sale de retragere, îl cunosc şi ştiu că are o personalitate puternică. N-ar fi însă primul sau ultimul fotbalist care renunţă şi se întoarce apoi la naţională. Depinde doar de sentimentele lui, de ce crede el că va fi bine în momentul respectiv", spunea Victor Piţurcă în urmă cu o lună.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
cocojambo1
cocojambo1  •  15 August 2011, 20:01

Eu sincer cred ca Chivu s a asturat sa fie asociat cu neperformantele nationalei. Joaca la un club mare si se intoarce in vestiar dupa ce nationala bate SanMaino cu 1 - 0 cu gol din penalty in min 90. Am exagerat un pic dar cam acolo e adevarul. Plus ca a trecut pe langa catastrofa si vrea sa si joace linistit ultimi ani ai carierei la clubul unde se va gasi. Daca ar fi fost vreo miza in jocurile nationalei poate ar fi ramas dar asa sa joci pe 3 alune pentru o miza de nimic chiar ca nu are rost. Plus atmosfera de smecherie de la lot unde Tamas canta sa l jigneasca pe Marica, Marica aranjeaza ca prietenii sa stea pe blat cu nationala etc, etc Cum sa mai vina oamenii seriosi .

athommuska
athommuska  •  15 August 2011, 17:23

Despre Mutu e discutabil...azi ,,sclipeste" maine nu, nu stii niciodata. Insa Chivu nu cred c-o sa mai joace calumea la nationala... e vorba de caracter, de vointa...La fel si Radoi...Cand deja o ,,dai in diverse" nu ar trebui nimeni sa se roage de ei. Jucam cu ce avem.

danytz
danytz  •  15 August 2011, 16:23

Parca zicea ca nu are nevoie de salvatori !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează