FOTBAL  »  NATIONALA  »  UCRAINA - ROMÂNIA 3-2

Victor Becali: "Dacă eram Chivu, nu mă prezentam la meciul cu Ucraina"

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 mai 2010 00:00

Impresarul Victor Becali a declarat ca Bogdan Lobont poate fi considerat vinovat doar la golul primit de la 40 de metri, primul al meciului cu Ucraina.

"La primul gol, Lobont este vinovat. La celelalte doua, nu prea cred. Chivu? Cine l-a criticat pe Chivu? Nu mi s-a parut asa"
, a spus Becali la sportro.

"Chivu a fost la un pas de tragedie. El nu s-a lovit la cap pentru ca a dus o viata nesportiva. Daca eu eram Chivu, nu ma duceam la nici un meci cu Ucraina sau cu mama Ucrainei. Dupa ce a trecut el, asta faceam", a mai comentat el.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
 •  30 Mai 2010, 00:41

daca erai ...dar din pacate tu esti doar un analfabet care a lucrat la o vulcanizare si asa o sa mori. chiar daca ai bani. sa mi-o storci

 •  30 Mai 2010, 00:35

bocule...uite...ai la cine sa iei taxe..sa nu ii uiti si pe verisori lui...poate asa scapam si noi de criza... iara se baga in seama...nu mai spun ca si asa ma cenzureaza...

 •  30 Mai 2010, 00:09

Ce sa stie un pietzar despre onoare si patriotism.Chivu a facut un gest frumos jucand acest amical,Mafiotu' ala numai bani are in cap.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează