FOTBAL  »  NATIONALA  »  SERBIA - ROMÂNIA 5-0

Victor Becali îl scuză pe Mutu: "Prin el se încearcă să se distragă atenţia, nu cred că a jucat el şi la U21 sau U19"

Victor Becali, Becali
Victor Becali, Becali

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 octombrie 2009 00:00

Victor Becali, impresarul lui Adrian Mutu, nu crede că jucătorul Fiorentinei ar trebui singurul tras la răspundere pentru eşecul umilitor cu Serbia.

"Consider că ieşirea lui de acum câteva zile îi afectează mai mult imaginea. Nu mi se pare normal ca eşecul, pe care ar trebui să şi-l asume toţi din jurul echipei naţionale, şi nu numai, să fie pus doar în spatele lui Mutu, care văd că este pus la zid.

De fapt, prin Mutu se încearcă să se distragă atenţia, să se acopere cauzele care au condus la acest eşec. Nu cred că Mutu a jucat şi la naţionala under 21 sau la cea under 19...", a spus Victor Becali pentru jurnalul.ro

Playtech: Ramona Olaru a divulgat SECRETUL Mykonosului. Ce fac româncele când vin miliardari cu iahtul acolo: ”Da, asta se întâmplă”


Comentarii (12)
 •  14 Octombrie 2009, 17:13

Pai acum doua zile,domnul victor becali afirma ca fratele sau nu a fost la novi sad. acum ,spune ca si mutu ca de fapt a fost,dar pentru afaceri... Care se cred inteligente,batandu-si joc de opinia publica,fiindca ei nu pot avea...suporteri.Au impresia ca banii SAPA circumvolutiuni. Smecheri,borfasi si nesimtiti.Poate nu-l postati nici pe asta,ca nu mai intru pe gsp.

 •  14 Octombrie 2009, 15:17
Postat de pe 14 Octombrie 2009, 12:09

Vehementa cu care-l apara e poroportionala cu comisionul ce-l poate pierde.

comisionul la ce? sau din ce? sau de la cine? stii cand se iau comisioane? daca nu stii, MUCLES!

 •  14 Octombrie 2009, 13:36

sincer singurul care ma bucura ca nationala a luat bataie ca e voi cocalari va atacati =)))

Vezi toate comentariile (12)
Comentează