FOTBAL  »  NATIONALA  »  SCEPTIC

Victor Piţurcă: "Avem abia a 4-a şansă la calificare! Nu e o dramă dacă pierdem cu Serbia"

Articol de GSP - Publicat luni, 02 februarie 2009 00:00

Selecţionerul României, Victor Piţurcă, spune că reprezentativa are abia a 4-a şansă la calificare dintre echipele aflate în Grupa a 7-a a preliminariilor pentru Campionatul Mondial 2010.

"Privind locul nostru din clasament, sîntem cotaţi cu şansa a treia. Dar eu spun că avem chiar a patra şansă la calificare, după Serbia, Lituania şi Franţa! Trebuie să fim motivaţi pentru următoarele partide.

Ca să păstrăm şanse la calificare, trebuie să câştigăm toate disputele din actuala campanie. Nu va fi o dramă dacă pierdem cu Serbia, trebuie să fim pregătiţi pentru toate variantele. Fotbalul de azi este imprevizibil“ a spus Piţurcă pentru Evenimentul Zilei.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (33)
 •  23 Martie 2009, 13:37

Ce-ar fi mai Piti daca te-ai pricepe tu la fotbal macar cit te pricepi la barbut? Sau la ruleta sau la black Jack? N-ar fi 'misto' ? Dar tu te pricepi doar la golaniile din fotbal !!Tu esti profesor doar la spagi si blaturi !! Ca jucator te-am admirat si te-ai bucurat de tot respectul meu si al altora ca mine care au remarcat artistul din tine !! Astazi ca antrenor de nationala esti un rebut ! Vai de capul tau mai Piturca!

 •  11 Martie 2009, 11:20

Auzi,la el,cica nu e drama daca pierdem cu Serbia! Ba e drama ,,limitatule,e bai mare! Tu ori esti prost,ori esti narod, de faci astfel de afirmatii! Daca pierdem calificarea,sa emigrezi,ca aici v**,ti se va pune anatema,de "antrenor mediocru" Dati-va peste cap,toti, si califica echipa,altfel e nasol!

 •  02 Februarie 2009, 13:22

bah io sincer cred ca esti si un pic masochist.cred ca iti face placere sa fi injurat si huiduit de toata lumea nu?cum sa declari asa ceva?!!?!?chiar daca ar fi adevarat,CUM SA DECLARI ASA CEVA?!?!

Vezi toate comentariile (33)
Comentează