FOTBAL  »  NATIONALA  »  UNGARIA - ROMÂNIA, VINERI, 21:30, TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Victor Piţurcă despre meciul cu Ungaria: "Noi sîntem mai tehnici, ei sînt periculoşi cînd au mingea"

Articol de GSP - Publicat luni, 18 martie 2013 00:00 / Actualizat luni, 18 martie 2013 13:00

Victor Piţurcă a vorbit despre partida pe care România o va disputa vineri împotriva Ungariei, din cadrul preliminariilor pentru CM 2014.

"Şansele sînt egale. Poate că ar fi avut un uşor avantaj cu public, dar aşa o să fie un meci echilibrat. Noi sîntem mai tehnici, ei sînt ceva mai buni, dar vom vedea ce se întîmplă în timpul jocului. Un alt avantaj că lipseşte publicul, probabil că jucătorii mă vor auzi mai bine. Lotul este cam cel mai bun pe care îl putem alinia, fără cam 3-4 jucători.

Meciul cu Ungaria este o luptă pentru locul doi. Echipa care cîştigă ia o opţiune serioasă la locul doi. Noi avem un mic avantaj că am cîştigat în Turcia şi mai avem şi varianta meciului retur cu Ungaria. Din ce am înţeles, nu a nins la Budapesta, deci nu cred că vom avea probleme", a spus Victor Piţurcă.

"Periculoşi cînd au balonul"
Selecţionerul a continuat, amintind de punctele forte ale adversarilor de vineri: "La fiecare meci există tensiuni, presiuni, pentru că sînt meciuri puţine. Fiecare e extrem de important, mai ales acesta cu Ungaria, adversara la locul doi. Ungurii sînt extrem de periculoşi. Faptul că au fost conduşi de turci şi au revenit, cîştigînd cu 3-1, spune foarte multe despre valoarea lor. Se apără foarte bine poziţional şi sînt periculoşi cînd se află în posesia balonului".

...despre Mutu: "Nu e la parametrii obişnuiţi. A fost accidentat, dar a revenit şi a jucat bine două meciuri pentru Ajaccio"

...despre Daniel Niculae: "Ştia că, dacă nu se accidentează nici un atacant convocat, el nu va face parte din lot. Nu s-a pus problema ca el să nu cunoască această situaţie"

...despre Latovlevici: "M-am gîndit şi la el, dar pe postul lui joacă Ştefan Radu şi Răzvan Raţ. A fost greu, dar a trebuit să iau o decizie"

Meciul dintre Ungaria şi România va avea loc vineri, de la ora 21:30, pe TVR 1 şi liveTEXT pe GSP.RO.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
adimutu14
adimutu14  •  19 Martie 2013, 17:20

Trebuie sa castigam! Suntem mai buni clar, daca pierdem ar trebui sa iti dai demisia Piturca;)

conicor2008
conicor2008  •  18 Martie 2013, 21:18

uuuuaaaaauuuuuu!!!!! maghiarii sunt periculosi cand au balonul!!! filozofie adevarata tata, ce Kant .... pai nea pitzi, da mata un 6-6 si intzeapa-le balonul, sa nu-l mai aiba ..... sa vezi cum devin instantaneu "nepericulosi". Ca daca nu mai au balon .... BO.ULE!

jalemare
jalemare  •  18 Martie 2013, 14:34

barbugiule nu ai voie sa nu castigi cu ungurii! ambele jocuri!!! sper sa nu-l vad pe dodel in echipa. nici macar un minut.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează