FOTBAL  »  NATIONALA  »  POVEȘTI

VIDEO 3 povești cu Gică Hagi și Cristi Dulca în prim plan! Fostul căpitan al Rapidului recunoaște că a greșit în privința lui Ianis Hagi

Articol de GSP - Publicat luni, 28 ianuarie 2019 11:13

Cristi Dulca a povestit în direct la GSP LIVE 3 episoade cu el și Gică Hagi. Recunoaște că a greșit că nu l-a chemat pe Ianis la națională, apoi a povestit cum a încercat „Regele” să-l ajute când avea cancer și cum a tot sperat să rămână cu o amintire alături de Hagi pe când era la naționala României. 

„Poate am greșit atunci și nu l-am luat pe Ianis la un meci sau două. N-am făcut nimic contra lui Gică. Chiar vorbeam cu el constant într-o perioadă. Când eram antrenor la Gaz Metan. Când se apropiau meciurile directe nu mai vorbeam deloc. I-am dat un mesaj într-o serie grea a lui, nu mai câștigat, i-am zis că meciul următor o să-l câștigi și așa a fost, deși juca împotriva unui adversar greu. Poate și eu aș fi reacționat la fel dacă ar fi fost fiul meu în loc. Gică nu o face din răutate, din patimă, pune mult suflet. Ianis acum a crescut foarte mult. E pe drumul cel bun”, a zis  Cristi Dulca

"Dulca a spus că Ianis trebuie să joace la categoria lui de vârstă. El evoluează în prima ligă, la o una dintre primele clasate. Dulca, tu te uiți la meciuri? Ianis este titular și căpitan. Cum să îi spui că trebuie să joace la categoria lui de vârstă?" Gică Hagi

...cum a vrut Hagi să-l ajute când a aflat că are cancer: „M-a sunat să mă întrebe dacă vreau să merg în Turcia să mă tratez că avea o relație ceva la o clinică. Dar eu începusem programul de citostatice aici, la Cluj și am rămas fiindcă am fost tratat bine”. 

...despre amintirea cu Gică Hagi: „Nu știam cum să fac să am o amintire cu Gică. Și ne plimbam într-un parc și m-am așezat pe o bancă și mi-a zis hai să facem o poză. Și acum am poza. Până la urmă el a venit la mine să facem o poză”.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  28 Ianuarie 2019, 12:58

ai pus punctul i! in tot ce face , Hagi nu are rautate, e doar cap-fierbinte! de aia lucrurile ies prost, cand nu ai mintea limpede alegi solutii proaste!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează