FOTBAL  »  NATIONALA  »  ADUNAREA GENERALĂ A FRF

VIDEO+FOTO CIRC la Adunarea Generală » Tudor Iacov a sărit la gâtul lui Burleanu și a fost huiduit: „Există o cerere de dizolvare a FRF”

Foto: Cristi Preda +4   FOTO
Foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat miercuri, 17 aprilie 2019 11:01

Tudor Iacov, președintele echipei de fotbal feminin Progresul București, a luat parte astăzi la Adunarea Generală a FRF și a iscat un scandal uriaș în sală.

Totul a pornit după ce Tudor Iacov a depus un memoriu privind presupusa ilegalitate a conducerii FRF, făcând o paralelă cu situația de la Federația Română de Tenis. Președintele Progresului a fost imediat huiduit de oamenii lui Burleanu.


„Din cauza faptului că în ultimii cinci ani de când sunteți președintele Federației Române de Fotbal, cu toate că în acte avem niște probleme, trebuia să modificați totul.

În acest moment vă spun că e depusă pe rolul instanțelor cerere de dizolvare a FRF. Știți foarte bine precedentele de la tenis și avem o mare problemă cu fotbalul, pe care spuneți că-l apărați”, a spus Tudor Iacov pe un ton răstit către Răzvan Burleanu.

Citește și:

EXCLUSIV Detalii EXPLOZIVE din culisele Ligii 1! Răzvan Burleanu blochează contrareforma propusă de CFR + LPF

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
sala_dalles
sala_dalles  •  17 Aprilie 2019, 22:10

Coreeanul . Nebunie

sala_dalles
sala_dalles  •  17 Aprilie 2019, 22:07

Au egalat

sala_dalles
sala_dalles  •  17 Aprilie 2019, 22:05

Nebunie . A dat ala gòòòoool

Vezi toate comentariile (5)
Comentează