FOTBAL  »  NATIONALA  »  INTERVIU

VIDEO // EXCLUSIV Anamaria Prodan, atac frontal la Gică Hagi: „Lumea l-a luat drept nebun, și pe bună dreptate!” + „Viitorul n-ar fi existat fără Becali!”

Articol de , , - Publicat joi, 21 noiembrie 2019 20:27

Anamaria Prodan (46 de ani) a oferit un interviu în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor, care va apărea vineri integral în ediția digitală și cea tipărită.

Impresarul a abordat, printre altele, posibilul scenariu în care Gheorghe Hagi ar deveni noul selecționer al României, după demisia lui Cosmin Contra. Anamaria a oferit un răspuns vehement în legătură cu acest subiect.

„Nu! Hagi a avut foarte multe încercări în străinătate, care n-au fost cu succes. A reușit în România cu niște copii cărora le-a imprimat spiritul de luptă pe care-l cunoaște foarte bine. În momentul în care ai astfel de ieșiri în public împotriva antrenorilor, împotriva Federației, nu mai ai cum să vii la națională.

Nu mai ai credibilitate perfectă nici pentru jucători. În momentul în care Hagi îl va convoca pe Ianis în detrimentul lui Man, Dennis o să zică «Băi, e ta-su'!». Diferența e că Reghe n-a zis niciodată «Man e fantastic și e Dumnezeu! Man merită numărul 10!»". Hagi a făcut asta pentru Ianis. A făcut o presiune inutilă și lumea l-a luat drept nebun, și pe bună dreptate”, a declarat Anamaria Prodan.

Anamaria consideră că Hagi a exagerat în privința promovării fiului său, Ianis. De asemenea, aceasta afirmă că „Regele” și-a pierdut din credibilitate din cauza unor frustrări și izbucniri în spațiul public.

„Probabil oamenii nu au curajul să-i spună în față, dar l-au luat de nebun! Hagi e un bun național ca fotbalist. Și știu asta de la mama. Dar când ai astfel de frustrări și de izbucniri, îți pierzi foarte mult credibilitatea.

Eu sunt părinte, știu ce înseamnă să-ți dorești să aibă succes copilul tău. Să fie bun. Uite, sper ca fata mea să ajungă în WNBA. Uneori mă gândesc «Dacă aș avea putere, aș vorbi cu cineva în America s-o ajute!». Ar fi greșit însă să fac așa ceva. E cel mai bine să joace baschet, la nivelul pentru care e ea capabilă, fără ajutoare. Mai bine să nu spun eu că e o nenorocire dacă fata mea nu joacă”
Anamaria Prodan

„HAGI A JIGNIT MULTĂ LUME ÎN FOTBALUL ROMÂNESC”

Soția lui Laurențiu Reghecampf și-a continuat tirul criticilor pentru conducătorul Viitorului, fiind de părere că presiunea pe care Hagi a exercitat-o în România este fără precedent: „Hagi a jignit foarte multă lume din fotbalul românesc! Corect? Hagi a pus o presiune fabuloasă în România, nimeni n-a mai făcut așa ceva!

Întrebată dacă motivul pentru care îl atacă este legat de faptul că nu are jucători sub contract la Viitorul, Anamaria neagă categoric această variantă.

„Cum să nu am? Vlad Morar al cui a fost? Bawab, Steliano Filip, Gabi Iancu? Ai cui au fost? Acum nu am jucători acolo. Pentru că fotbaliștii mei mă întreabă «Ana, pot să mă duc acolo?», iar eu le spun să meargă fără agent. Câți bani să iau eu de la Hagi?”, a mai afirmat aceasta. 

„Dacă n-ar fi fost Becali, Viitorul n-ar fi existat”

„Vreți să vă spun un adevăr pe care toată lumea se ferește să-l spună? Se ascund toți cu capul sub plapumă, de frică. Dacă nu ar fi fost Gigi Becali, clubul Viitorul n-ar mai fi existat azi!

Din punctul meu de vedere, Becali a vrut să se revanșeze pentru faptul că l-a jignit pe Hagi în trecut. Ca să dai milioane de euro, milioane pe niște copii cu câteva meciuri în Liga 1, înseamnă ori inconștiență, ori un payback”, a mai spus Anamaria Prodan.

„Nu am vorbit cu Laur despre meciul acela (Steaua-Viitorul 2-5) sau despre alte decizii ale lui, nu am amestecat meseriile. 

Am mai spus că eu am dat clubul Steaua în judecată când Reghecampf era antrenor acolo. Pentru Adrian Cristea și pentru frații Costea am mers la judecată! Pentru mine e foarte simplu. Asta-i meseria mea, asta a ta.
Anamaria Prodan

VEZI ȘI:

FCSB - ASTRA // FCSB versus fantoma! Echipa roș-albastră se luptă sâmbătă cu 6 foști jucători

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (143)
kikostel
kikostel  •  24 Noiembrie 2019, 18:00

Dar nu pot deschide GSP fara sa apara Ana Maria Prodan! Bineinteles ca nu-mi place aceasta persoana, dar nu pot sa nu-i recunosc calitatea de a-i face sclavii ei pe pseudojurnalistii GSP! Ce cauta sotia manelistului zi de zi in ziarele de sport?!

1445418378855734
Tudorel Turtoi  •  23 Noiembrie 2019, 18:15

Mai ieri scriam ca de fapt Contra a fost sabotat. Cum sa nu se revolte tinerii cand vad Beee....calizarea asta. Fotbalul romanesc nu are nici unviitor daca se merge in contiuare cu Beee...calizarea. Scoateti oile din Bucuresti si din FRF.

753720451412471
Andrei Ionescu  •  23 Noiembrie 2019, 11:15

Intr-o buna masura are dreptate pasarica zglobie ! E rea rau de tot ,are fulgere in cap,fluturi la stomac si joc la articulatii.

Vezi toate comentariile (143)
Comentează