FOTBAL  »  NATIONALA  »  INTERVIU

VIDEO EXCLUSIV Denis Alibec, primul interviu după convocare » Ce spune despre revenirea la lot, Florinel Coman la City și FCSB: „MM i-a făcut «jocul» lui Narcis”

Articol de - Publicat sambata, 09 noiembrie 2019 16:09

Denis Alibec, atacantul care împlinește 29 de ani în ianuarie 2020, se bucură că a revenit printre „tricolori” la scurt timp după ce s-a refăcut după accidentarea la genunchi. Vârful Astrei comentează amuzat ultimele evenimente de la FCSB și plecarea lui Narcis Răducan. 

Denis Alibec a revenit după accidentarea la genunchi. A reintrat în formă și Cosmin Contra nu l-a ocolit pentru dubla decisivă cu Suedia și Spania, din 15 și 18 noiembrie. Fostul atacant de la FCSB își pregătește atent planul de viitor și nu regretă niciun moment alegerile făcute în cariera sa. 

- Denis, lucrurile merg tot mai bine pentru tine, ai fost și convocat la lot, cum ești? 
- Mă simt foarte bine. Mi-am revenit aproape complet. Sunt bucuros că m-a convocat, mi-a răsplătit munca pe care am făcut-o până acum. Nu mai vorbisem cu mister, doar cu managerul de la lot. Auzisem că sunt monitorizat, că ar trebui ca eu și Budescu să fim la lot. 

- Unde erai când a venit vestea convocării? 
- Eram la micul dejun. Ne-am bucurat mult. Oricine vrea să joace la națională. Sunt două meciuri importante, decisive. Ne bucurăm că putem ajuta și să punem umărul poate la o calificare. 

- Cum vor fi aceste două meciuri, poate cele mai grele din grupă? 
- Sunt șanse pentru noi. Jucăm acasă cu Suedia, trebuie să ne facem jocul. Iar cu Spania vom vedea. Ei vor fi deja calificați, așa că putem scoate un rezultat bun. Trebuie să câștigăm cu Suedia sub orice formă!

1,1 milioane de euroeste cota lui Alibec pe transfermarkt

„Suntem o familie la Astra” 

- Cum e Astra acum față de perioada lui Șumudică? 
- E un grup foarte frumos. A venit și Bogdan Andone care are aceeași școală cu Șumudică. Ne înțelegem bine, suntem o familie și cred că asta e cel mai important. 

- Dar care e secretul ăsta al Astrei care, în ciuda tuturor problemelor, a fost mereu acolo, în play-off? 
- Mereu la Astra au fost aduși jucători cu personalitate. Asta contează cel mai mult. A venit și Budi, și Tamaș care are o experiență mare. Plus alți jucători de calitate. Se vede acest lucru. Am câștigat ultimele 4 meciuri. 

- Poate Astra să ia titlul? 
- Eu zic că da. Dar prima dată să intrăm în play-off. Ăsta e obiectivul, apoi vom vedea. 

„E devreme să mă gândesc acum la o plecare de la Astra. Doar ce am revenit și eu după o accidentare. Vom vedea ce va fi în viitor” 
Denis Alibec, atacant Astra 

„Probabil că MM i-a făcut jocul lui Narcis” :) 

- Situația de la FCSB cum o vezi? Ai fost acolo... 
- Știam că FCSB își va reveni. Are jucători foarte buni, nu degeaba s-au dat atât de mulți bani pe ei. Cu siguranță va prinde play-off-ul. 

- Coman? Poate juca la Manchester City? 
- Nu știu! Cred că e prea mult deocamdată. Mai are de demonstrat la FCSB. Calități are, e clar că poate ajunge foarte sus. 

- Uitându-te în urmă acum, te feliciți că ai plecat de la FCSB și că ai ales Astra? 
- Mi-a plăcut și perioada FCSB, dar a venit acel moment când nu m-am mai înțeles cu nimeni de acolo. Era normal să plec, nu puteam să mă antrenez singur. 

- Plecarea lui Narcis într-un moment în care lucrurile funcționau bine cum o comentezi? 
- Nu știu, probabil i-a făcut MM jocul. (râde) Probabil se va întoarce MM, eu așa am înțeles. Nu știu de ce ar trebui să fie dat afară un președinte care are rezultate. Dar așa se face la noi! 

- Câte echipe vezi în lupta pentru titlu? 
- Cred că 4 sau 5. 
 

- Ai fost dorit de CFR a un moment dat, îți pare rău că n-ai ajuns acolo? 
- Îi felicit pentru parcursul în Europa. Nu mă așteptam în momentul în care am văzut grupa. Am avut o ofertă de acolo. Nu ne-am înțeles, nici cu domnul Niculae nu s-au înțeles. Asta e, oricum nu-mi decid eu transferul. 

4 goluria marcat Denis Alibec în acest sezon pentru Astra, toate în meciuri câștigate de giurgiuveni la limită

Match preview FC Botoșani - FCSB

Citește și:

Dumitru Dragomir: „Calificarea la Euro 2020 e compromisă. Nu e vina lui Contra”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
112914666315881
Gargantua Egor  •  10 Noiembrie 2019, 08:04

Alibec e de domeniul trecutului , a zburat puiul cu ata ! Creier putin , accidentari dese , mult fum in capatina ! A ramas un jucator de duzina , pacat de forta si talentul lui ! In continuare, dupa fiecare faza ratata da si tot da din maini , de parca vrea sa zboare ...

angel_of_death_
angel_of_death_  •  09 Noiembrie 2019, 17:42
Postat de blatistu49 pe 09 Noiembrie 2019, 17:01

si Alibec ar putea juca la CITY

joaca la city giurgiu :))

since1907
since1907  •  09 Noiembrie 2019, 17:30

Neaccidentat si pus pe picioare e clar cel mai bun jucator din Liga 1.Conducerea CFRului a gresit cand nu a plusat la pret pentru Alibec.Bine ca s-au aruncat 2 Mil de Eur (inclus bonusuri si impresari) pe doua Superpetarde Costache & Ionita.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează