FOTBAL  »  NATIONALA  »  LIGA NAȚIUNILOR

VIDEO + FOTO Penalty ULUITOR acordat în Serbia - Muntenegru, meciul care influențează soarta României în Liga Națiunilor

FOTO: Captură @Twitter +3   FOTO
FOTO: Captură @Twitter

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 noiembrie 2018 19:30

Serbia a trecut de Muntenegru, scor 2-1, într-un meci care a avut de toate. Cel  mai controversat moment al partidei a fost penalty-ul obținut de Nemanja Matic în minutul 37.

  • Serbia și Muntenegru fac parte din grupa 4 a eșalonului 3 din Liga Națiunilor, alături de România și Lituania.  

La scorul de 2-0 pentru sârbi, Nemanja Matic s-a prăbușit în careu în tentativa de a șuta spre poarta adversă. Arbitrul Alberto Undiano Mallenco a indicat cu punctul cu var.

Reluările au arătat însă că starul lui Manchester United nu a fost atins, dându-și cu "stângul în dreptul". Mitrovic a ratat lovitura de la 11 metri.

Ca rivalul Sterling

Raheem Sterling a obținut o lovitură de la 11 metri asemănătoare în Liga Campionilor. În minutul 24 al meciului Manchester City - Șahtior, la scorul de 1-0 pentru englezi, cetățenii au primit o lovitură de pedeapsă incredibilă, executată un minut mai târziu de Gabriel Jesus.

Arbitrul maghiar Viktor Kassai a dictat penalty după un duel între Raheem Sterling, atacantul lui City, și fundașul lui Șahtior, Mykola Matvienko. Reluările au arătat că Sterling s-a împiedicat singur și că nu erau circumstanțe de penalty.

screenshot 2screenshot 4

Vezi și: FOTO Surpriză la meciul Serbia - Muntenegru! Bannerul dedicat românilor pe care sârbii l-au ținut ridicat 6 minute

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează