FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - PORTUGALIA 1-1

VIDEO + FOTO România, doar egal împotriva Portugaliei » Atmosferă superbă pe Stadionul Municipal din Botoșani

FOTO: Ionuț Tabultoc +16   FOTO
FOTO: Ionuț Tabultoc

Articol de - Publicat marti, 12 iunie 2018 22:00

Reprezentativa feminină de fotbal a României a remizat împortiva Portugaliei, scor 1-1, și a ratat orice șansă de calificare la Campionatul Mondial din 2019, Franța.

România a început curajos partida. A dat roade în minutul 34, când Isabelle Mihail, vârful de 19 ani al celor de la Olimpia Cluj, a deschis scorul. Avantajul a rezistat doar 5 minute, Andreia Norton egalând.

Finalul a fost unul liniștit, între două echipe resemnate. România și Portugalia au ratat astfel orice șansă de calificare matematică la turneul final din 2019, din Franța.

Atmsoferă superbă la Botoșani

Fanii moldoveni, nostaligici după meciurile din Liga 1, au luat cu asalt arena Municipalul. Aproximativ 5.000 de suporteri au asistat la partidă, în ciuda ploii ce stătea să se abată asupra urbei.

România și Portugalia fac parte din grupa 6 de calificare la CM 2019. Italia a câștigat matematic grupa, cu 7 victorii din 7 meciuri, în timp ce Belgia speră să prindă locurile de baraj.

clasament
Foto: Flashscore.ro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
whiteredarad
whiteredarad  •  13 Iunie 2018, 10:13

La pariuri Romania era , clar, data ca....nefavorita, egalul era cotat cu 3,4 , iar victoria Romaniei difera-dupa agentie, de la 7 la 9. Totusi, vazand meciul, am constatat ca fetele noastre au luptat cu multa inima, s-au organizat bine in aparare, am avut o portarita foarte buna, iar atacantul central a dat un gol de poveste, din actiune, cam ca Hagi, in meciul cu Columbia). rezultat echitabil, multumitor desi se poate progresa. Felicitari !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează