FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

VIDEO GSP LIVE // Dumitru Dragomir propune un parteneriat de senzație la națională: „Eu l-aș pune pe Rednic. E antrenor bulangiu, e în toate felurile!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 noiembrie 2019 09:24

Dumitru Dragomir (73 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, consideră că Mircea Rednic (57 de ani) ar trebui să preia naționala României, alături de Ionuț Chirilă, după ce Cosmin Contra (43 de ani) și-a anunțat demisia.

  • România a fost învinsă de Spania, 0-5, în ultimul meci din preliminariile EURO 2020. Astfel, am ratat lamentabil preliminariile, dar vom fi în play-off-ul din Liga Națiunilor, unde vom disputa semifinala în deplasare, cu Scoția sau Islanda
  • Sediul UEFA de la Nyon va găzdui vineri, de la ora 13:00 (live pe gsp.ro și pe ProTV), tragerea la sorți a play-off-ului din Liga Națiunilor, unde România a prins ultimul loc

Dragomir a folosit cuvântul „bulangiu” cu sensul de norocos, deși termenul este vulgar, precum și jignitor pentru minoritățile sexuale. 

Eu l-aș pune pe Rednic, și-așa n-are serviciu. Și este un antrenor serios. E antrenor bulangiu, norocos, e în toate felurile. Ar fi cel mai nimerit dintre toți.

Pentru că Hagi n-are cum să accepte oricum. Voi ați veni vreunul acolo? Îl aveți pe Chirilă în studio. Uite, să ia Rednic alături de Chirilă naționala. Eu am mare încredere în Ionuț Chirilă”, a declarat Dragomir la GSP Live.

REDNIC AR ACCEPTA

Rednic recunoaște că „eu nu am relații prea bune cu FRF, dar dacă mi s-ar propune, aș accepta să vin la națională chiar și doar pentru barajul din Liga Națiunilor”.

Rednic a continuat: „Eu aș veni chiar și doar pentru meciurile astea din barajul din Liga Națiunilor. Văd că se vorbește că nimeni nu ar accepta, că unii se feresc să vină pentru doar un meci-două. Mie nu mi-e frică! Da, eu m-aș angaja să duc echipa la Euro prin acest baraj. Vedem după aceea dacă e cazul să continuăm sau nu. Nu sunt eu cu proiecte d-astea pe termen lung. Înțeleg că sunt pe listele făcute de presă, dar, cum spuneam, nu cred că va fi cazul să discute cei de la FRF cu mine”.

6 trofeeare Rednic ca antrenor: două titluri (cu Dinamo și Rapid), o Cupă și două Supercupe (toate cu Rapid), o Cupă în Azerbaidjan (Hazar Lankaran)

ROMÂNIA, DOUĂ VARIANTE ÎN LIGA NAȚIUNILOR

  • Dacă România va fi trasă la sorți să joace în play-off-ul Diviziei C, jucăm semifinala cu Scoția (cel mai bine clasată în divizie), în deplasare. Cealaltă semifinală ar fi Norvegia-Serbia (la Oslo).
  • Dacă sorții ne vor trimite în play-off-ul Diviziei A, vom juca semifinala cu Islanda (tot în deplasare), iar în finală am putea întâlni una dintre Ungaria, Bulgaria sau Israel.

VEZI ȘI:

FCSB // VIDEO UPDATE Gigi Becali, pus sub acuzare de procurorii DNA, după ce a fost audiat două ore astăzi: „Sunt acuzat că am spălat bani prin Steaua”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (35)
robotucigas
robotucigas  •  21 Noiembrie 2019, 14:43

Ce *** ai omule? Aspus ce sa zis, nu ți-a dat cu ceva în cap. Poate o fi și antrenor bun, oricum mai bun decât Contra . El aproape mereu a fost antrenor afara, asta denotă ca nu este prost. Ca nu i-a mers la Dinamo? Pai cum *** sa meargă când el plătea salariile la jucători. Ce echipa poate sa fie asta? Vezi-ți de viata ta ca oricum prost ești!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1489665504403941
David Müller  •  20 Noiembrie 2019, 19:05

Nu mai cereti parerea la toti impostori care au dus fotbalul la faliment ,Dragomir si restul impostorilor ca Sandu, Becali,Copos si restul de teapa lor trebuie bagati la puscarie 20 de ani sa uitam ca au existat ...

madalin_eivissa
madalin_eivissa  •  20 Noiembrie 2019, 17:57

BRUTARIE*****BOULANGERIE*****DEPINDE CUM VREI S-O IEI!!

Vezi toate comentariile (35)
Comentează