FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

VIDEO GSP LIVE / Moți explică motivul pentru care luase în greutate: „Urmările se văd acum”

Articol de GSP - Publicat luni, 14 octombrie 2019 14:13

Cosmin Moți (34 de ani), fundașul lui Ludogoreț, a povestit la GSP Live de ce a luat în greutate atât de brusc în ultimele luni. 

„Cel mai mult am fumat un pachet de țigări pe zi. Acum fumez mai puțin de jumătate de pachet. M-am lăsat de țigări două luni, dar am pus 8 kilograme pe mine. Urmările se văd și acum. M-am reapucat din obișnuință, era și cafeaua de dimineață pe care trebuia să o beau...

Știu că nu e un lucru bun. E adevărat că a fost perioada de vacanță și de aceea am pus kilograme pe mine. Pot să spun că nu mai fumez și de mâine să nu o mai fac, dar nu mi-a trecut prin cap niciodată asta”, a spus Moți la GSP Live. 

Cosmin Moți a apărut cu burtă în debutul preliminariilor pentru EURO 2020 la echipa națională. Fundașul lui Ludogoreț a atras atenția prin kilogramele în plus în meciul cu Insulele Feroe din martie 2019, câștigat cu 4-1. Moți nu explicase până astăzi de ce s-a îngrășat brusc. (Detalii AICI)

Vezi și:

VIDEO GSP LIVE // Cosmin Moți dezvăluie o discuție cu selecționerul Cosmin Contra: „I-am cerut să nu fiu convocat pentru că mintea mea nu era la fotbal”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează