FOTBAL  »  NATIONALA  »  SCANDAL

VIDEO Iordănescu se revoltă înainte de cantonamentul naționalei » Declarații amenințătoare la adresa Stelei: "Trebuie o decizie dură împotriva clubului"

Articol de GSP - Publicat luni, 25 ianuarie 2016 10:16

Naţionala României a plecat azi în Turcia, acolo unde va efectua un cantonament şi va juca trei partide amicale, contra celor de la Kutaisi, Zimbru Chişinău şi a naţionalei Turkmenistanului.

Deşi iniţial a chemat şase stelişti la lot, Iordănescu nu s-a înţeles cu Reghe şi jucătorii roş-albaştrilor nu au mai fost chemaţi la naţională.

Astăzi, la plecarea în Turcia, selecţionerul Iordănescu a povestit cum au decurs negocierile cu Steaua şi spune că FRF trebuie să ia o decizie dură împotriva roş-albaştrilor.

"Au fost selecționați șase jucători de la Steaua, iar clubul a anunţat printr-un comunicat că toţi jucătorii vor veni la echipa națională. 

Vineri am avut întîlnire cu domnul Argăseală, şi după cinci ore de discuții Steaua ne-a propus două variante pe care noi le-am refuzat. În schimb am propus clubului Steaua patru variante și cred eu, două dintre ele extrem de convenabile și nouă. Steaua a avut o poziție de forță și nu și-a dat acordul pentru această participare a jucătorilor la echipa națională.

Mi se pare lipsit de fair-play pentru că pînă la urmă cu toții trebuie să respectăm echipa națională. Trebuie să înțelegem că echipele noastre nu mai sînt în cupele europene şi singura care ne reprezintă țara este echipa națională!

Din cîte cunosc, jucătorii de la Steaua își doreau să vină la echipa națională, dar ei au fost blocați! 

Nu este fair-play din partea clubului Steaua, care se află într-o competiție internă cu Viitorul, Astra, Pandurii, Dinamo, cluburi care ne-au pus la dispoziție jucători. Și eu și cei din Federație le mulţumim celor care au dat jucători la națională și care au înțeles utilitatea acestor jocuri.

Steaua a încercat să boicoteze activitatea echipei naționale, iar Federația și Comitetul Executiv vor trebui să analizeze cu atenție și să o ia o decizie dură împotriva clubului Steaua!", a declarat Iordănescu pentru DolceSport.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (102)
465037723673380
Vasile Malaescu  •  26 Ianuarie 2016, 12:36

e trist ca de fotbalul romanesc se ocupa madam prodan;;vai de mama noastra;;

1425838917717550
John Milne  •  25 Ianuarie 2016, 19:44
Postat de cris4co pe 25 Ianuarie 2016, 19:06

steaua depunctata cu 10 puncte

falimentul *** .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1425838917717550
John Milne  •  25 Ianuarie 2016, 19:43
Postat de bombon pe 25 Ianuarie 2016, 14:23

Conform regulamentului Steua va fi depunctata cu 20 de puncte. Echipa va putea profita de cantonamentul facut impreuna, pentru meciurile de foc din campionat pentru evitarea retrogradarii

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (102)
Comentează