FOTBAL  »  NATIONALA  »  DEDICAȚIE GSP PENTRU FRF

VIDEO OMAGIAL » Odă conducătorului iubit: clip-parodie de promovare a realizărilor lui Burleanu, inspirat din propaganda lui Ceaușescu :D

Articol de GSP - Publicat joi, 18 aprilie 2019 12:35

Miercuri, la Adunarea Generală a FRF, membrii afiliați au putut urmări un clip de propagandă realizat pentru a sublinia marile realizări ale epocii Burleanu. Gazeta s-a inspirat din filmulețul federal și a realizat o variantă mai apropiată de sursa de inspirație: propaganda video din Epoca de Aur.

 Clipul federal prezentat votanților are un text citit cu patos de noul consilier FRF pe probleme de marketing, comentatorul ProTV, Costi Mocanu, în care sunt lăudate performanțele manageriale de căpătâi ale federației: aducerea bucuriei pe ulițele satului și spectacolul de la futsal.

Nu ne mulțumim cu puțin și nu facem compromisuri, fiind totdeauna alături simțim mereu susținerea celuilalt.
Citat din clipul FRF

Pe durata celor aproape trei minute, cât are clipul, Răzvan Burleanu apare de mai multe ori în imagini, o tendință de influență ceaușistă sesizată de jurnalistul Lucian Lipovan pe blogul său.

În semn de omagiu și prețuire pentru realizările conducătorului Răzvan Burleanu, Gazeta Sporturilor îi dedică acestuia un clip gratis, mult mai ieftin decât cel realizat din fondurile FRF.

 VEZI AICI CLIPUL DEDICAT DE GAZETĂ LUI BURLEANU

 

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
ruffus
ruffus  •  18 Aprilie 2019, 15:25
Postat de Nicoara Vioara Viorel pe 18 Aprilie 2019, 13:23

Burleanu mi-e antipatic total insa are meritul, cu sau fara servicii sau politic, de a ne fi scapat de Sandu si Dragomir, care au dus fotbalul romanesc in lumea a treia. De bine, de rau se mai misca ceva acum, chiar daca unele reusesc, altele nu. Senzatia este ca intentiile sunt bune. Faptul ca te lauzi cu ceva ce ai facut nu mi se pare propaganda.

In logica ta, tre' sa i multumim lui Iliescu pt ca ne a scapat de Ceausescu?!!?? Halal popor, ne meritam soarta! Sper ca ai peste 50 ani altfel, tanar si cu gandirea asta ... nu i de mirare ca din 23 mil ati ramas 17,8

1841944262513403
Sever Augustin Pop  •  18 Aprilie 2019, 15:04

Corectz OPROBRIU nu oprobiu

1841944262513403
Sever Augustin Pop  •  18 Aprilie 2019, 15:02

Acest personaj nu merita decat oprobiu public....

Vezi toate comentariile (7)
Comentează