FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

VIDEO Viorel Moldovan anunță într-un mod spectaculos că vrea să fie selecționer: „Eu sunt costoboc, spaima lui Marcus Aurelius! Mă urc pe cal, iau arma și merg la luptă”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 noiembrie 2019 19:11

Viorel Moldovan (47 de ani) a anunțat că este gata să revină la echipa națională și să devină selecționer.

Moldovan a fost secundul lui Anghel Iordănescu la EURO 2016. Acum are un discurs spectaculos, anunțând că vrea să preia echipa națională.

„De dacii liberi ați auzit? Au fost niște triburi care făceau parte din dacii liberi, printre care și costobocii. Eu vin din Nord, sunt costoboc. Costobocii erau considerați spaima împăratului Marcus Aurelius. 

Să fiu selecționer este exact ca și cum m-aș duce la luptă. Mi-aș îmbrățișa soția, copiii, aș pune șaua pe cal, aș lua arma și m-aș duce la luptă! Abia aștept momentul acesta. Rămâne de văzut când va veni.

 Nu contează dacă sunt pe listă. Mai devreme sau mai târziu va veni momentul acela. Acum trebuie să fac treabă foarte bună la Chindia, iar echipa să joace. Am prestat un fotbal de calitate, incisiv. Eu am nevoie de o echipă nervoasă, cu nervi. Trebuie să avem «flacără» și să mergem înainte”, a declarat Viorel Moldovan la conferința de presă de dinaintea meciului cu CFR Cluj. 

CFR Cluj - Chindia se joacă vineri, de la ora 20:30. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Telekom Sport, Look Plus și TV Digi Sport.

Citește și:

Mihai Stoichiță, șeful Comisiei Tehnice a FRF: „Mirel Rădoi trebuie să fie selecționer! Acum avem 7 antrenori pe listă, salariul va fi decent”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
vishnu
vishnu  •  21 Noiembrie 2019, 02:42
Postat de neneafane pe 20 Noiembrie 2019, 21:18

Moldovan, este cel mai bun antrenor din liga întâi. Echipele unde antrenează joacă un fotbal modern, nu doar agresiv așa cum inteleg mulți fotbalul modern. Modestia îl face să fie în afara numelor astea care se tot vehiculează . Meșter din cap până în picioare.

Poate nu imi aduc eu bine aminte, dar nu Viorel Moldovan a avut niste rezultate catastrofale le U21, inclusiv un 0-8 cu Germania?

1177177172317584
Christian Ciuca  •  20 Noiembrie 2019, 22:14
Postat de Leo Dinu pe 20 Noiembrie 2019, 19:53

In primul rand, nu stiu daca la Targoviste sau la Ploiesti... in al doilea rand, sa vedeti ce va linistiti voi in play-out, cand nu mai e nimeni (sic) boem cu voi! Cat despre nationala, asta cu suitul pe cal si pusa saua pe… vecina, tinea pe vremea alora cu - citez - focul la ei…

mai omule e in reconstructie stadionul din Targoviste, trebuie pus la normele din Liga intai, practic au DEMOLAT complet tribunele si au luat-o de la zero, de la temelie, targovistenii au protestat ca trebuie sa joace la Ploiesti meciurile de acasa, mai ales ca Petrolul si Chindia sint rivali regionali de zeci de ani, Primaria a aprobat si inceput lucrarile pentru un nou stadion insa cum echipa a promovat a trebuit sa refaca si vechiul stadion ca sa joace returul la Targoviste, din pacate aceasta situatie arata lipsa de seriozitate a autoritatilor care parca sperau ca echipa sa nu promoveze deocamdata pina cind noua zona urbana cu noul stadion si mall-urile de linga el nu va fi inaugurata, asa e-n Valahia, altii se misca repede noi ca melcii, jucam cu echipe de renule din tara si nu avem gata stadionul, ii vezi pe oameni cum injura primaru si pesedeul la terasele de pe centrul vechi cind sint meciurile de la Ploiesti, oamenii isi vad echipa la televizor jucind la ploiesteni...

neneafane
neneafane  •  20 Noiembrie 2019, 21:18

Moldovan, este cel mai bun antrenor din liga întâi. Echipele unde antrenează joacă un fotbal modern, nu doar agresiv așa cum inteleg mulți fotbalul modern. Modestia îl face să fie în afara numelor astea care se tot vehiculează . Meșter din cap până în picioare.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează