FOTBAL  »  NATIONALA  »  PIŢURCĂ NU MAI E ANTRENORUL NAŢIONALEI

Viorel Moldovan despre o eventuală preluare a băncii tehnice a naţionalei mari: "Mă simt foarte bine pregătit!"

Articol de GSP - Publicat joi, 16 octombrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 16 octombrie 2014 19:58

Victor Piţurcă s-a despărţit de naţionala României, iar unul dintre numele vehiculate pentru preluarea băncii tehnice a "tricolorilor" este Viorel Moldovan, selecţionerul naţionalei sub 21 de ani.

Moldovan se declară surprins că se află pe lista cu posibili selecţioneri ai naţionalei mari şi spune că îi stă capul doar la reprezentativa de tineret, dar în cazul în care s-ar apela la serviciile sale se simte pregătit.

"Mă surprinde şi pe mine că aş fi pe lista cu viitori selecţioneri. Eu abia acum aud că Piţurcă şi-a reziliat contractul. Ştiu că sînt selecţionerul naţionalei de tineret, chiar sînt depăşit de situaţie şi nici n-am fost curios să aflu alte detalii despre selecţionerul Piţurcă.

N-am avut nici o discuţie cu nimeni din conducerea FRF. Eu mă gîndesc de vreo două zile cum să-mi responsabilizez tinerii mei jucători, pentru că avem mari probleme cu această mentalitate păguboasă pe care o avem noi românii. Îi am în cap pe Gabi Iancu, pe Mitriţă, pe Rotariu, cum să-i fac să joace şi mai bine. Dar dacă se va apela la mine sînt disponibil, mă consider foarte bine pregătit", a spus Viorel Moldovan la Dolcesport.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (9)
gicutzu69
gicutzu69  •  17 Octombrie 2014, 10:43

Lasati-ne frate cu antrenori de gen Moldovan,Contra,Rednic etc etc,inca nu au rezultate care sa-i trimita la nationala!

serban_ionescu
serban_ionescu  •  17 Octombrie 2014, 07:43

orice mediocru se crede pregatit , pentru ca are orizontul limitat! sunt cei mai periculosi!

vladutz13
vladutz13  •  17 Octombrie 2014, 02:20

Asta e problema in Romania.... toata lumea e pregatita. Si Danciulescu era gata sa preia Nationala impreuna cu Iordanescu. Nu mai exista niciun fel de masura a valorii.... ce rezultate au antrenorii astia??? Toti tinerii astia care sunt antrenori de cativa ani la echipe mediocre sau nici macar si sunt gata de Nationala!! TREZITI-VA!!! Nu, nu meritati. Daca nu au macar un capionat castigat nici nu ar trebui luati in considerare.... de ce facem compromisuri la Nationala??? Nu e normal.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează