FOTBAL  »  NATIONALA  »  STEAUA

Viorel Moldovan i-a dat banderola naţionalei de tineret lui Gabi Iancu: "S-a descurcat ireproşabil, va ajunge un jucător mare"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 august 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 13 august 2014 22:07

Viorel Moldovan, tehnicianul naţionalei U21 a României, a surprins astăzi la amicalul cu Italia, scor 2-1, acordîndu-i banderola lui Gabi Iancu, jucător aflat în dizgraţie la ”tineret” în timpul mandatului lui Bogdan Stelea.
"L-am responsabilizat pe Gabi Iancu, acordîndu-i banderola. I-am zis că nu mă interesează ce s-a întîmplat înainte şi că am încredere în el. S-a descurcat ireproşabil. Pot să infirm zvonurile care s-au auzit în privinţa caracterului său.

E un jucător important pentru noi şi cu siguranţă că va ajunge un jucător mare şi la echipa naţională. Lumea e răutăcioasă şi au ieşit fel de fel de poveşti despre el. Poate are anumite probleme, atunci trebuie să-l ajutăm", a spus Viorel Moldovan la televiziunea sportro.

Citeşte şi: Victorie importantă la ”tineret” » Moldovan debutează cu un succes la România U21, 2-1 cu Italia

"Am aflat astăzi în ziua meciului că voi fi căpitan. Domnul Moldovan are încredere în mine şi nu vreau să-l dezamăgesc. E un antrenor de excepţie. Mă bucur că am revenit la naţională, sper să am în continuare evoluţii bune"
Gabi Iancu, mijlocaş Steaua

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
bobomax
bobomax  •  14 August 2014, 12:06
Postat de unico_biancorossi pe 14 August 2014, 02:35

excelent. agree all.

Aici se vede diferenta dintre antrenori ..... Stelea nici nu era in cantonament ( ceea ce nu este normal ) si l-a sanctionat pe jucator numai din cele auzite de la antrenorul secund .... sanctiunea de la nationala a atras si sanctiunea de la club si de aceea merita evidentiata pozitia lui Iancu dupa sanctiune ....si-a vazut de treaba si acum joaca din nou si la Steaua si la nationala ..... meritul lui Moldovan e cu atat mai mare ...... pe Stelea nu il vad bine ca antrenor .....

adicn
adicn  •  14 August 2014, 08:47
Postat de zeusdinolimp pe 14 August 2014, 01:36

Tinerii care se pot pierde,trebuie responsabilizati,ajutai...atunci,in momentul ala de cumpana...Dupa aia,degeaba vine Stelea si-mi explica ca nu a fost un fotbalist educat.Tu ca antrenor de nationala U,trebuie sa fii si mama si tata unui copil ca asta...Respect,Vio!Bafta pe mai departe!

Perfect adevarat,bravo baietilor,bravo lui Moldovan,a stiut sa gestioneze situatia,din pacate nu acelasi lucru putem spune despre Stelea...nu-l vad bine nici la Viitorul,care are foarte multi jucatori tineri.

alone.against.all
alone.against.all  •  14 August 2014, 08:28

comisarul moldovan,ooooooo-ooooo,cel mai mare huligan,oooo-ooooo ! RESPECT VIO ,te-asteptam in Giulesti cand esti disponibil ! Succes

Vezi toate comentariile (13)
Comentează