FOTBAL  »  NATIONALA  »  LITUANIA - ROMÂNIA, AZI, ORA 21:00 , TVR 1

Viorel Moldovan: "Lituanienii au învăţat fotbal, dar veţi vedea o altă atitudine la tricolori" ;)

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 iunie 2009 00:00

Fostul internaţional Viorel Moldovan se arată încrezător în şansele lui Răzvan Lucescu de a reuşi în calitate de antrenor al echipei naţionale şi consideră că atitudinea "tricolorilor" faţă de echipa naţională se va schimba o dată cu numirea noului selecţioner.

"Miracole se întîmplă rar, cel mai important e ca Răzvan să aibă un debut cu dreptul în calitate de selecţioner. Calcule se mai pot face în cazul în care şi celelalte rezultate ne sînt favorabile, din păcate nu depindem numai de noi.

Îi ţin pumnii, îmi doresc să reuşească, sînt sigur că va aduce un suflu nou la echipa naţională. Nu ne va fi uşor cu Lituania, au învăţat fotbal, au jucători la echipe importante şi un antrenor portughez care le-a revitalizat jocul. Este important să vedem atitudinea pozitivă a jucătorilor României, să demonstreze că fac orice pentru victorie.

E adevărat că nu poţi să îţi impui filosofia peste noapte, dar e foarte important ca toată lumea să tragă în aceeaşi direcţie. E un nou început, totul ce a fost rău trebuie uitat, iar pe lucrurile bune e nevoie de construcţie ", a spus Moldovan pentru gsp.ro.

Playtech: Marele actor al României pe care toată lumea l-a UITAT. Mormântul lui nu are nici flori, nici lumânări. E DEPLORABIL!


Comentarii (8)
ronaldo666
ronaldo666  •  06 Iunie 2009, 17:07

ai mare dreptate moldovan

julesverne
julesverne  •  06 Iunie 2009, 16:46

@ znupii: Ce-ai, ma, nene? Multi din cei care-s acum la lot n-au mai jucat asa ca ce te repezi sa dai in ei?

 •  06 Iunie 2009, 15:32
Postat de pe 06 Iunie 2009, 14:51

degeaba vedem acuma alta atitudine la tricolori intr-un meci in care nu mai este miza. si cand am jucat amical cu germania i-am batut de i-am uscat, dar in meciurile oficiale romania tot timpu a dat kics. sa nu mai aud de voi gunoaielor ! astfel de oameni NU merita sa poarte culorile steaugului Romaniei si NU merita sa fie intampinati de imnul de stat. RUSINE !

asa e dar trebuie sa tii cont ca sunt co totul alti oameni acum....eu astept sa vad jucatorii noi la treaba si pe tanase

Vezi toate comentariile (8)
Comentează