FOTBAL  »  NATIONALA  »  LUXEMBURG - ROMÂNIA, 2 SEPTEMBRIE, PROTV, 20:30, RADIO GSP ŞI LIVETEXT GSP.RO

Vivi Răchită la RadioGSP.ro: "Dacă nu marcăm repede, vom avea probleme mari cu Luxemburgul"

Vivi Răchită
Vivi Răchită

Articol de GSP - Publicat joi, 01 septembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 01 septembrie 2011 22:21

Meciul naţionei de mîine cu Luxemburg a devenit parcă peste noapte la fel de dificil ca partida cu Franţa. De la declaraţiile selecţionerului, că un rezultat de 1-0 ar fi extrem de bun, toată lumea pare să se teamă de un rezultat negativ.

Chiar şi Vivi Răchită, antrenorul Petrolului Ploieşti, a adoptat declaraţiile selecţionerului şi a spus că ideal ar fi să deschidem repede scorul, altfel ne va fi foarte greu să desfacem apărarea luxemburghezilor.

"Mîine, dacă echipa naţională va reuşi să marcheze repede nu vom avea probleme. E greu să desfaci o echipă care se apără cu toţi oamenii, aţi văzut ce probleme am avut la Piatra Neamţ cu ei.

La meciul cu Franţa voi fi în tribună şi sper că o să văd un duel tactic interesant din care să iasă învingător Victor Piţurcă", a spus Vivi Răchită la RadioGSP.ro

" Amical" în cadrul echipei
Ca majoritatea echipelor din Liga 1, Petrolul Ploieşti a încercat să-şi găsească un adversar pentru un meci amical în această pauză dată de meciurile naţionalei cu Luxemburg şi Franţa, dar fără succes. Astfel că prahovenii vor juca sîmbătă singuri.

"Nu am reuşit să perfectăm un amical. Sîmbătă voi împărti lotul în două şi vom juca între noi, un meci de 90 de minute. E nevoie să ne menţinem jucătorii conectaţi. Melinte aînceput deja antrenamentele şi va intra într-un program de pregătire special", a mai spus Vivi Răchită la RadioGSP.ro.

Ascultă ONLINE RadioGSP.ro!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
doctorvlad
doctorvlad  •  02 Septembrie 2011, 00:52

tin sa precizez ca n am nimic cu petrolul! are o galerie foarte frumoasa,cu suporteri patimasi...dar rachita asta e cel mai mare cioban ...are o fatza de lopatar...

bdgeorge
bdgeorge  •  02 Septembrie 2011, 00:48

mai da sluga asta PDL-ista cand mai are timp sa antreneze echipa??? ca toata ziua e ba la Tv ba la Radio???? Nici Mourinho nu cred ca-si da cu parerea atata si mai ales despre orice..economie?? raspunde Vivi Clatita ,invatamant acelasi Vivi Clatita, sport omniprezentul Vivi Clatita!!!!!

stefan888
stefan888  •  01 Septembrie 2011, 23:46
Postat de imperator pe 01 Septembrie 2011, 22:47

daca voi o " muscati rapid " , crezi ca toata lumea e la fel ?

aha , scz neamtule , am uitat

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close