FOTBAL  »  NATIONALA  »  AMICAL / ROMÂNIA - UCRAINA, AZI, ORA 20:30, TVR2 ŞI LIVE TEXT PE GSP.RO

Vlădoiu: "Credeţi că această generaţie nu vrea rezultate? Dar trebuie să şi poţi"

Articol de GSP - Publicat marti, 08 februarie 2011 00:00 / Actualizat marti, 08 februarie 2011 11:23

Fostul internaţional Jean Vlădoiu a comentat situaţia echipei naţionale a României, care joacă diseară un meci amical cu Ucraina, primul test din 2011 pentru elevii lui Răzvan Lucescu

"Orice meci internaţional ajută. Rezultatele pozitive dau încredere şi este un lucru bun că se joacă asemenea partide. Voi credeţi că această generaţie nu-şi doreşte să aibă rezultate? Dar trebuie să mai şi poţi.

Eu nici cînd jucam la miuţe nu acceptam să pierd. Aşa trebuie să gîndeşti şi să tratezi orice joc, să doreşti să cîştigi, indiferent că este amical, miuţă sau joc oficial.

Cred că Răzvan va folosi toţi jucătorii, le va da şansa tuturor să arate ce pot. Cred că avem resurse pentru a forma o echipă competitivă pentru următorii ani", a explicat Vlădoiu (42 de ani) la sportro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
ffffis
ffffis  •  08 Februarie 2011, 11:54

chiar daca nu-mi place VLADOIU, are dreptate !

tiberius69
tiberius69  •  08 Februarie 2011, 11:51

are dreptate, n-ai cu cine. Nu stiu de ce mai sunt atatea pretentii privind nationala, daca nu poate mai mult, ar trebui sa acceptam.

calin24bn
calin24bn  •  08 Februarie 2011, 11:35

cine vorbeste marele jucator vladoiu 1 min si jumatate la un mondial :)) o sa aiba si performanta si atunci sa vedem cine mai contesta pe Razvan ;)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează