FOTBAL  »  NATIONALA  »  SPANIA - ROMÂNIA

Vocile Gazetei » Alin Buzărin, Costin Ștucan și Remus Răureanu au comentat live Spania - România: „Dragă Cosmin, e timpul să pleci! E nevoie de un selecționer real în locul parodiei după Cholo”

Articol de GSP - Publicat luni, 18 noiembrie 2019 18:56

Spania - România 5-0 a fost comentat live de Alin Buzărin (editorialist GSP), Costin Ștucan (reporter special GSP) și Remus Răureanu (reporter GSP).  

FINAL. SPANIA - ROMÂNIA 5-0

Alin Buzărin: Să n-aud pe nimeni cu «repriza a doua a fost mai bună». N-a fost, s-au plictisit spaniolii. Noi, cu selecționer si Federatie cu tot, ne-am bătut joc de 12.000 de români din tribune. Contra nu ne poate califica nici măcar la acea «Cupa Satelor» pe care o afișează publicitar  FRF pe marginea terenului. Vrem să nu mai trăim umilințe. Vrem să nu mai vorbim prostii, să spunem că o să facem 4 puncte cu Suedia și Spania, când colo noi nu facem niciunul și adunăm 0-7 la golaveraj. Noi habar n-avem pe ce lume trăium. Du-te, Contra, dar nu singur. Ia-l și pe Burleanu cu tine, că face numai prostii!”

Costin Ștucan: „Vineri, Contra spunea că nu știe ce decizie va lua după meciul cu Spania. Dragă Cosmin, nu e nevoie să mai decizi nimic! E timpul să pleci! Mulțumim pentru efort, dar nu a fost suficient. Exact când aveam nevoie de două meciuri mari, România a făcut două jocuri catastrofale. Simptomele erau acolo de la partidele cu Malta și Feroe, dar ne-am păcălit singuri. Păcat că am pierdut timpul, iar noul selecționer va avea puțin timp pentru a pregăti barajul

Remus Răureanu:Pentru barajul din Liga Națiunilor e nevoie de un selecționer real în locul parodiei după Cholo. Și avem acum răspunsul pentru întrebarea «de ce nu am întineri echipa?». Presat de media și de glorii ale fotbalului, Contra a folosit azi și cu Suedia tineri care șomează la cluburi, pe Ianis, pe Marin și pe Băluță, de parcă naționala ar fi o creșă, nu un sport profesionist în care ne umilesc bătrânii Berg, Grankvist, Cazorla, Albiol”

LA PAUZĂ, SPANIA - ROMÂNIA 4-0

Alin Buzărin:Dacă e să facem o schimbare la pauză, atunci ar trebui să iasă Contra și să intre oricine altcineva. N-am vazut Spania - Malta 7-0 (2-0), dar probabil prima repriză a maltezilor a fost mai bună. Cosmine, i-ai stricat și pe băieții de la U21 care ne-au bucurat astă-vară. Du-te!”

Costin Ștucan: „Ca o pisică sătulă, nehotărâtă între a mânca șoricelul leșinat sau a-l tortura încă un pic, Spania s-a distrat într-un mod cinic cu România în prima repriză. Nimeni de la noi nu a jucat grozav, dar Ianis Hagi a fost atât de slab în a-l proteja pe Benzar încât Contra a decis să-l tragă pe Stanciu în locul lui, în dreapta. Nu credeți? Uitați-vă la reluări, la cum se apără Ianis la golurile de 1-0 și 3-0! Într-un fotbal total, în care atacantul Mane face tacklinguri de fundaș pentru Liverpool, decarul României are o lejeritate defensivă, o lipsă de reacție care nu-l recomandă deocamdată decât pentru fotbalul din Liga 1 și pentru alte ligi subțiri

Remus Răureanu: „Spaniolii par din altă specie, jocul arată ca o invitație către liga noastră, în care vom reveni în preliminarii viitoare pentru dueluri care ni se potrivesc, cu Feroe, cu Malta si cu altele ca ele, din eșalonul nepricepuților. Ianis nu va fi Balon de Aur dacă nu coace France Football vreun balon si pentru Divizia D a fotbalului

ÎNAINTE DE SPANIA - ROMÂNIA » LA CE SĂ NE AȘTEPTĂM

Alin Buzărin: „La Madrid suntem ca acasă, dar n-o să putem niciodată juca precum acasă. Cu toate astea, va trebui să arătăm bine, să producem ceva în locul calificării ratate. Contra, pe Wanda, nu dă niciun examen în vederea barajului. L-a dat deja și l-a picat. Doar apare în ultima să reprezentație. Fără Budescu, fără Nistor, doar doi turiști printre miile de compatrioți din Plaza Mayor”

Costin Ștucan: „Până și moderatul Ioan Ovidiu Sabău, om care a dus greul a doua campanii încheiate cu calificări la Mondiale, a sesizat la meciul cu Suedia că în limbajul corpului «tricolorilor» s-a simțit o lipsă de chimie cu selecționerul Contra. La națională, lucrurile s-au degradat accentuat de la meciul chinuit cu Malta. Acum, Contra mai stă pe bancă un meci, dar acest amical oficial cu Spania este deja pierdut pentru națională, indiferent de scorul de la final. Ideal ar fi fost ca partida de la Madrid să fie gândită de noul selecționer, cu jucătorii pe care îi vrea, cu tactica pe care o are deja în cap pentru baraj.

Remus Răureanu:Hai, România, nu lua multe! Haideți, băieți, faceți-i pe statisticieni mândri de voi! Oamenii mai au familii, probleme, nu-i puneți să scotocească la miezul nopții prin istoria fotbalului după repere dezastruoase!”

MATCH PREVIEW SPANIA - ROMÂNIA

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (33)
gido
gido  •  19 Noiembrie 2019, 10:36

bravo stucane!!!! deposedarile lui mane din meciul liverpool- manchester city mi-au sarit si mie in ochi...city venise cu toata echipa in atac , iar ''zecarul'' lui klopp se apara la 3-1 pentru liverpool mai ceva ca un fundas...

1191804011005309
Ioana Ioana  •  19 Noiembrie 2019, 02:24

Am făcut de toate pana la 21,45..... Ca ți tine de-altfel și ca mulți alții Și vineri la fel.... Și in alte campanii la fel

1177177172317584
Christian Ciuca  •  19 Noiembrie 2019, 01:45
Postat de Ioana Ioana pe 19 Noiembrie 2019, 00:34

Corect !!!! Poate cel mai mare vinovat moral e Hagi

fato... esti cu capu. ce cauti p-aici, te plictisesti ? ai calcat rufele, ai splat vesela cratitele?

Vezi toate comentariile (33)
Comentează