FOTBAL  »  NATIONALA  »  SUEDIA - ROMÂNIA 2-1

Vocile Gazetei » Ovidiu Ioanițoaia, Adrian Florea și Theodor Jumătate după Suedia - România 2-1: „Aceștia sunt jucătorii noștri în 2019. Prea fricoși, prea slabi pentru marea performanță”

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 martie 2019 17:03

Suedia - România, meciul de debut al naționalei României în preliminariile EURO 2020, a fost comentat live pe GSP de Ovidiu Ioanițoaia, Adrian Florea și Theodor Jumătate . Mai jos găsiți opiniile lor de dinaintea meciului, de la pauză și de la final.

La final

Ovidiu Ioanițoaia

„După ce Contra a făcut ce trebuia să facă din startul partidei, să-l introducă pe Keșeru, echipa noastră a reușit o a doua repriză mai coerentă, mai îndrăzneață. Cu ocazii, una imensă în minutul 90+3, cu lungi perioade de dominare. Din păcate, am consemnat la final o victorie a nordicilor, implicit un eșec onorabil al «tricolorilor». Personal, aș fi preferat un succes urât, măcar un egal, în locul acestei înfrângeri demne”.

Adrian Florea

„Indiferent cât ne-am amăgi cu momentele bune din actul secund, eşecul rămâne eşec şi e al lui Contra! A făcut tare prost primul "11", după pauză a mai dres-o, însă numai cât să ne întoarcem acasă cu regrete, nu şi cu punct(e)”.

Theodor Jumătate

Aceștia sunt jucătorii noștri în 2019. Prea fricoși, prea slabi pentru marea performanță. Umbre ale generației lui Chivu și Mutu. Cu Hagi și Popescu nu-i comparăm! N-ar putea fi nici măcar umbrele lor!”.

La pauză

Ovidiu Ioanițoaia

„«Tricolorii» n-au făcut cea mai proastă repriză, dar au primit ușor două goluri, urmare a unor greșeli comise mai ales în zona centrală. Fără să fi avut mari ocazii, suedezii au știut să-și creeze superioritate numerică în majoritatea fazelor de atac. Titularizați surprinzător, Mitriță și Pușcaș n-au arătat nimic”.

Adrian Florea

„Dacă nu v-aţi dus la "Livada de vişini" pe motiv că ştiaţi finalul piesei, la fel de bine puteaţi să nu urmăriţi nici meciul naţionalei. Deznodământul partidei de la Stockholm nu putea fi altul câtă vreme "inspiraţia" lui Contra şi-a dat nefericit mâna cu somnolenţa oamenilor din ariergardă”.

Theodor Jumătate

„Mi-aș fi dorit ca Stanciu să deschidă scorul. Era singur la 16 metri, dar s-a grăbit, i-a tremurat piciorul, și mingea a zburat în peluză. Mi-am amintit unde joacă Nicușor: Al Ahli, locul 5 în Arabia Saudită”.

Înainte de meci

 oVIDIU IOANIȚOAIA, directorul gsp

„Mi-e teamă de fazele fixe de la poarta noastră. De jocul aerian redutabil al suedezilor. În '94, eram în tribună, la San Francisco, când Kennet Andersson i-a furat mingea lui Prunea dintre mâini. Sper ca istoria să nu se repete cu Tătărușanu”.

Adrian Florea, șef departament fotbal intern

„Sper că nu vă aşteptaţi la vreun show epic pe Friends Arena. Dacă voiaţi spectacol, n-aveaţi decât să mergeţi la TNB, unde tot de la 19:00 începe «Livada de vişini». Dar cum la piesa lui Cehov cică nu mai sunt bilete, rămâneţi cu ochii pe Stockholm. «Ermolai Alekseevici» Andersson şi «Semion Panteleevici» Contra promit să nu vă adoarmă înainte de minutul 15!”

Theodor Jumătate, șef departament fotbal internațional

„Un punct ar fi bun, trei ar fi de vis împotriva sfertfinalistei ultimului Mondial. Dar mi-e teamă să nu fie zero. Și continuă să mă macine o întrebare: când ne vom mai mândri cu echipa națională?”

 

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (28)
dudulici
dudulici  •  24 Martie 2019, 02:26

Ioanitoaia!Ce bine era pe vremea lui Sandu!***....viata nene!!!Te-a lasat Burlica acasa,sa te uiti la TV si ai dat in Daum,cu gandul de a-l da jos pe ochelarist si de a reinstaura sindicatul alaturi de care,pe post de scrib,ai distrus fotbalul romanesc!Uita-te la ce ai facut!Nonvalorile de astazi sunt produsul gastii tale!Rusine!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mateiserban
mateiserban  •  24 Martie 2019, 00:02

Ioanitoaia, nu mai e Daum de vina??

danirovl
danirovl  •  23 Martie 2019, 22:02

Ioanitoaia:Personal, aș fi preferat un succes urât, măcar un egal, în locul acestei înfrângeri demne”....exemplu de om care "vede" pana la varful nasului,ancorat puternic intr o gandire primitiva si falimentara!..asta e gandirea care sta la baza situatiei romaniei in fotbal,si in general!!! Doamne nu se face mai repede schimbul de generatii ?!?

Vezi toate comentariile (28)
Comentează